The Punisher 2. sezon resmi başlangıç tarihi duyuruldu!

Netflix'in popüler dizilerinden The Punisher'ın 2. sezonu için geri sayım başladı. The Punisher 2. sezon 18 Ocak'ta!

"Biri bir keresinde bana şöyle demişti "Hayat yalnız kalmamaya çabalamaktır". Sanki kafamın içinde bir bomba patladı. Bin farklı parçaya ayrıldı. Parçaları birleştirmeye çalıştığımda bir şey yerine oturmuyor. Kenarda duran bir şey var. Kara bir gölge gibi, beni bekleyen bir şey.

Yaptığım bütün yanlışlar suratıma yansımış. Olmam gereken şey olmama izin vermelisin. Ben can veren değilim. Ben can alanım..."

19-01/03/the-punisher-dizisi-2-sezon.jpg

THE PUNISHER DİZİSİNİN 2. SEZONU İÇİN GERİ SAYIM!

Ölen o değil. Öldüren o! Ve Netflix'in Marvel dizilerini birer birer iptal etmesinin ardından gözlerin çevrildiği The Punisher'ın 2. sezonunun resmi başlangıç tarihi duyuruldu.

Paylaşılan videoya göre dizinin 2. sezon bölümleri 18 Ocak'ta Netflix platformundaki yerini alacak.

19-01/03/the-punisher-2-sezondan-kare.jpg

Ailesinin katledilmesinden sorumlu olan suçluları cezalandırmayı amaçlayan eski bir deniz piyadesi Frank Castle'ın kendisini askeri bir komplonun içinde bulmasıyla şekillenen olayları konu edinen dizinin oyuncu kadrosu Jon Bernthal (Frank Castle), Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani), Jason R. Moore (Curtis), Josh Stewart (John Pilgrim) ve Floriana Lima'dan (Dr. Krista Dumont) oluşuyor.

19-01/03/the-punisher-yeni-foto-2-sezon.jpg

Hatırlanacağı üzere Netflix; bünyesinde yer alan diğer Marvel dizilerinden Daredevil, Iron Fist ve Luke Cage için iptal kararı almış; bu gelişmelerin ardından geriye kalan iki Marvel yapımı The Punisher ve Jessica Jones'un geleceklerinin ne olacağı merak konusu olmuştu.

The Punisher: 2. Sezon | Tarih Duyurusu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin