Avlu dizisinin gardiyan rolündeki oyuncuları!

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu'nun gardiyanları da oldukça merak uyandırıyor. İşte Avlu'nun gardiyanları..

Merve Mutlu
21 Şubat 2019 - 12:29
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin rol aldığı, star ekranlarının sevilen dizisi Avlu'nun bütün karakterleri, kendi alanlarında büyük beğeni kazanıyor. Avlu'nun gardiyanları da farklı özellikleri ve karakterleri ile diziye büyük renk katıyor. 

İşte Avlu'nun gardiyanları..

Murat Ünal

19-02/21/kenan-ece.png

Gardiyan Murat, Avlu dizisinin başlarında hapishanenin müdürü olan Nihal'in eşiydi. Nihal'in isyan sırasında öldürülmesi ile kendini kaybeden Murat, zor toparladı. Şimdiki müdür Zerrin'in arkasından işler çevirdiği, ayağını kaydırmaya çalıştığı Murat, Deniz'e aşık oldu. Deniz'in, müebbet hapis almasıyla birlikte Murat'ı kendisinden uzak tutmak istmesi ile gerçekleri yüzüne vurması Murat'ın duygularına engel olamadı. Deniz'e her fırsatta yardımcı olmaya çalışan Murat Ünal, Zerrin'in de radarına girmiş oldu. 

Avlu dizisinde Murat gardiyanı Kenan Ece canlandırmaktadır. 

Oktay Boran

19-02/21/oktay-boran.png

Oktay Boran eski özel harekatçıdır. Şaibeli bir geçmişi olduğu için şu an gardiyanlık yapmaktadır. Bazı sırları vardır. Diğer bir gardiyan olan Özlem'e karşı hisleri vardır ancak Özlem'in kendisinden şüphelenmesi ile bu hislerden vazgeçmiştir. Zerrin müdürün, müdür olmasının ardındaki gizemli geçmişte kaybettiği kardeşinin intikamını alacağı kişilerden biri de gardiyan Oktay'dır. 

Avlu dizisinde gardiyan Oktay karakterini Çağdaş Onur Öztürk canlandırmaktadır. 

Özlem Balaban

19-02/21/zlem-balaban.png

Özlem, kolay karar veremeyen, tutuk ve özgüvensiz bir müdür yardımcısıdır. Kontrol delisi olan annesi ile birlikte yıllarca yaşayan Özlem, annesinin memnuniyetsizliğiyle de başa çıkmaya çalıştı. Ancak birgün annesinin ilaçlarını bilerek vermedi ve ölümüne neden oldu. Herkesi kara listeye alan müdür Zerrin'e sarhoş bir anında bu sırrı veren Özlem, bu sırrın karşılığında onun istediği gibi davranmak zorunda kalacaktır. 

Avlu dizisinde gardiyan Özlem'i Onuryay Evrentan canlandırmaktadır.

Hüseyin Aytekin

19-02/21/avlu-huseyin.png

Hüseyin, içine girdiği borç batağı nedeniyle Kudret'in hapishanedeki uyuşturucu ağında yardımcı olan devlet memurudur. Ancak Azra'nın bölümüne daha yakındır. Hasret ile bazı zamanlar flörtleşen Hüseyin, dizinin aslında en saf karakterlerinden biridir.

Avlu dizisinde gardiyan Hüseyin'i Hüseyin Turunç canlandırmaktadır. 

Meltem

19-02/21/meltem.png 

Meltem aslında oldukça sert bir gardiyandır. Ancak Kudret'ten almak zorunda kaldığı para yüzünden Kudret'e yardım edip muhbirlik yapmaktadır. 

Avlu dizisinde gardiyan Meltem karakterini Çiğdem Benli canlandırmaktadır.  

Yağız Çağlar

19-02/21/cihan-g.png

Yağız en son gelen gardiyandır. Gelir gelmez müdür olan Zerrin'e yalakalık yapmaya başlayan Yağız, aynı zamanda güçlü olanın Kudret olduğunu görerek, gelir gelmez onun adına çalışmaya da başlar. 

Avlu dizisinde gardiyan Yağız karakterini Cihan Gündüz canlandırmaktadır. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin