Ushan Çakır Avlu dizisinin kadrosuna katıldı!

Başarılı oyuncu Ushan Çakır Avlu dizisinin kadrosuna katıldı. İşte detaylar...

Nurşah
21 Şubat 2019 - 12:45
Gündem

Star Tv ekranlarının perşembe günleri izleyici karşısında olan dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre Avlu dizisinin oyuncu kadrosuna başarılı isim Ushan Çakır dahil oldu...

19-02/21/avlu-komiser-tolga-kim.jpg

Ushan Çakır Avlu'da!

Son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan sevilen oyuncu Ushan Çakır'ın yeni adresi Avlu oldu... Masum Değiliz, Leyla ile Mecnun ve Gece Gündüz gibi başarılı projelerde yer alan Çakır, Limon Film imzası taşıyan dizide Komiser Tolga karakterine hayat verecek... Komiser Tolga ile ekrana gelecek 32. bölümde tanışacağız.

19-02/21/avlu-ushan-cakir.jpg

Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray'ın rol aldığı dizide Tolga karakteri bağımsız ve muzip halleri ile izleyicinin dikkatini çekecek. Ayrıca Avlu'nun büyük bir beğeni kazanan hikayesi de Tolga'nın dahil olması ile bambaşka bir şekil alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin