Avlu final yapacak mı? Tarihi belli oldu!

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu hakkında "Avlu bitecek mi?" sorusunun cevabı belli oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
29 Nisan 2019 - 09:20
Magazin

Başrollerinde Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Avlu dizisinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği büyük merak konusu oldu. "Avlu final mi yapacak?" sorusunun sıkça sorulması üzerine nihayet akıbeti belli olmaya başladı.

Avlu final mi yapıyor?

19-04/29/avlu.jpg

Star tv ekranlarında her perşembe yayınlanan, yapımcılığını Hayri Aslan'ın, yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun ve senaryosunu da Ahmet Yurdakul'un üstlendiği: Avustralya yapımı olan Wentwort'ten uyarlanan Avlu dizisinin final yapacağı kesinleşti. 

Ne zaman final yapacak?

Diziler için sezon arasının başlamasına çok az bir süre kala, sevilen dizilerin sezon finali mi yapacağı yoksa ekranlara veda mı edeceği büyük merak konusu oldu. Avlu dizisi de en çok merak edilen dizilerden biriydi. Sevilen dizi, tıpkı Söz dizisi gibi Mayıs ayının son haftasında televizyon ekranlarına veda edecek.. Avlu dizisinin final tarihi ise 30 Mayıs Perşembe akşamı olarak belirlendi..

Avlu Netflix'te devam edebilir!

19-04/29/avlu-hikayesi.jpg

Avlu dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanmayan ve hakkında da hiçbir açıklama yapılmayan bölümü akılları karıştırmıştı. Söylentiler, dizinin yapımcısı Hayri Aslan'ın, dijital platformlardan biri olan Netflix ile görüştüğü ve Star Tv'nin tepki olarak hiçbir açıklama yapmadan yeni bölümü yayın akışından kaldırdığı yönündeydi. 

30 Mayıs akşamı final yapacak olan Avlu'nun yapım şirketinin, 3. sezonu başka bir kanal ya da dijital platformda devam ettirmek için görüşmeler yaptığı ortaya çıktı. Yani Avlu dizisi Star ekranlarındaki hayatını sonlandıracak ancak başka bir kanalda ya da internet üzerinden devam etmesi de muhtemel..

Diziyle ilgili bilgiler geldikçe sizleri haberdar edeceğiz. Hemen haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz.. 

Avlu dizisinin konusu ne?

19-04/29/star-tv-avlu.jpg

Avustralya yapımı olan Wentworth'ten uyarlanan Avlu dizisi: Yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor. Aynı zamanda da kadınların hayatlarının perde arkasında kalmış yanlarını ve yaşadıkları sorunları da gözler önüne seriyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin