Nesrin Cavadzade internet dizisinde rol alacak!

Başarılı ve güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'nin yeni projesi belli oldu!

Merve Mutlu
29 Nisan 2019 - 10:21
Yeni Bölüm

Televizyonlardaki oyunculuk macerasına 2007 yılında rol aldığı Yersiz Yurtsuz adlı dizide canlandırdığı Suna karakteri ile başlayan ve son olarak Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakteri ile karşımıza çıkan Nesrin Cavadzade'nin yeni projesi belli oldu!

19-04/29/nesrin-cavadzade.jpg

İsmi sürekli yeni dizi projelerinde anılan ancak hiçbir zaman netlik kazanmayan güzel oyuncu hakkında en son dünyaca ünlü İspanyol yapımı La Casa de Papel dizisinde rol alacağı iddiaları çıkmıştı. 

Bu iddialar kendisine sorulduğunda: "Sözleşmem gereği ne olduğunu söyleyemiyorum. Bir ipucu veremem, bölüm sayısını söylersem zaten anlayacaksınız. Daha kısa süresi olan bir proje..." cevabını veren Cavadzade kafaları karıştırmıştı. 

Nesrin Cavadzade hangi dizide rol alacak?

19-04/29/nesrin-cavadzade-kimdir.jpg

Hakkında dizi iddiarı her geçen gün artan Cavadzade hakkında nihayet kesin bir bilgi paylaşıldı. Cavadzade, kadrosunda: Berkun Oya, Nihal Yalçın ve Fatih Artman'ın da rol alacağı bir internet dizisinde karşımıza çıkacak. Dizinin konusunun ve adının henüz paylaşılmadığı projede, Nesrin Cavadzade'nin nasıl bir karakter canlandıracağı ise büyük merak konusu.. 

Nesrin Cavadzade kimdir?

19-04/29/kimdir.jpeg

30 Temmuz 1982 doğumlu oyuncu, Türkiye'ye on bir yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü mezunudur. Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. 2007'de ATV'nin "Yersiz Yurtsuz" TV dizisinde oynadı. Ertesi yıl, Hüseyin Karabey'in "Gitmek" ve Cemal Şan'ın "Dilber'in Sekiz Günü" filmlerinde yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin