Kardeş Çocukları dizisinin kadrosunda büyük değişiklik yaşandı! Diziden kim ayrıldı?

Star tv'nin beğeni toplayan dizilerinden biri olan Kardeş Çocukları'nın kadrosunda değişiklik yaşandı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
29 Nisan 2019 - 10:32
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ ve Nur Fettahoğlu'nun rol aldığı, Star tv'nin beğeni toplayan dizilerinden biri olan Kardeş Çocukları'nın kadrosunda büyük bir değişiklik yaşandı.19-04/29/kardes-c-1556523564.jpg

Diziden kim ayrıldı?

Bambaşka hayatlar yaşayan iki kardeşin, Ümran ve Umay'ın yolunun yıllar sonra ilginç bir şekilde kesişmesi ve onların kaderlerinin, kızları Hayal ile Hayat'ın da en büyük sınavı oluşunu konu alan Kardeş Çocukları dizisinin kadrosunda bir değişiklik yaşandı. 

Usta yönetmen Faruk Teber'in yönetmenliğinde çekilen Kardeş Çocukları dizisinin yönetmen koltuğunda artık Poyraz Karayel dizisindeki başarısı ile akıllarda kalan Çağrı Lostuvalı oturacak. 26 Mayıs'ta sezon finali yapacak olan dizinin 16 ve 17. bölümünde yönetmenlik yapacak olan Çağrı Lostuvalı, yeni sezonda da projenin başında olacak..

Birçok başarılı yapımın yönetmenliğini yapan Faruk Teber'in de Gold Film'in yeni iddialı dizisi için hazırlık yapacağı konuşuluyor.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin