Avlu Kudret'in oğlu Alp (Denizcan Aktaş) kimdir?

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan dizi Avlu'da Kudret'in oğlu Alp karakterini canlandıran oyuncu Deniz Can Aktaş kimdir? Yaşı, oynadığı diziler hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor...

Nurşah
05 Nisan 2018 - 16:26
Kültür Sanat

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği Avlu dizisi perşembe akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Bu sezonun iddialı yapımlarından olan diziye 2. bölüm itibarıyla yeni bir oyuncu katılacak. Avlu Kudret'in oğlu Alp kimdir? Genç oyuncu Denizcan Aktaş hakkında merak edilenler...

18-04/05/avlu-alp-kimdir.jpg

Avlu dizisi Alp kimdir?

Alp, Avlu dizisinde hapishanenin güçlerini elinde tutan iki kadın karakterden birisi olan Kudret'in oğludur ve annesinin sözlerine çok değer vermektedir. Dizinin yayınlanacak olan ikinci bölümü itibariyle karşılacağımız olan Alp karakteri genç oyuncu Denizcan Aktaş tarafından canlandırılmaktadır. Deniz Can Aktaş, Avlu dizisinde rol alacağını sosyal medya hesapları üzerinden de takipçileriyle paylaşmıştı.

18-04/05/avlu-alp-denizcan-aktas-kimdir-1522933161.jpg

Deniz Can Aktaş kimdir?

16 Ekim 1992 tarihinde İzmir'de doğmuştur. 1.83 boyunda olan yetenekli oyuncu Konservatuvar mezunudur. 2014 senesi Best Model finalistlerinden birisidir. İlk olarak Tatlı Küçük Yalancılar adlı projede yer almıştır. Sonrasında, rol aldığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile televizyon izleyicilerine kendisini tanıtmış ve beğeni kazanmıştır. 

Yakışıklı oyuncu son olarak Star Tv'nin sezona iddialı bir giriş yapan dizisi Avlu'da Kudret'in oğlu Alp karakterini canlandırmaktadır.

Avlu son bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin