Diriliş Ertuğrul 114. bölüm fragmanı neden yok? Dizinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

TRT ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 114. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Dizinin yeni bölüm tanıtımı paylaşıldı mı?

Nurşah
05 Nisan 2018 - 14:30
Yeni Bölüm

Başrollünde Engin Altan Düzyatan'ı Ertuğrul Gazi karakteri ile izlediğimiz Diriliş Ertuğrul 114. bölüm fragmanı neden hala yayınlanmadı? Dün gece yayınlanan 113. bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar bile... Normal şartlarda yayınlanması gereken yeni bölüm tanıtımı neden hala izleyicilerle paylaşılmadı? Diriliş Ertuğrul dizisi haftaya yeni bölüm yayınlamayacak mı?

Bu konu ile alakalı olarak TRT resmi bir açıklama paylaştı. Detaylar haberimizde yer alıyor...

18-04/05/dirilis-ertugrul-113-bolum-ozet-1522927196.jpg

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu?

Dün akşam ekranlarda olan 113. bölüm özeti şöyledir: Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine girmişti. Günalp ise Köpek’in emriyle onun yanına gitmek üzere kaleden ayrılmış ve meydan Aydoğmuş’a kalmıştı. Köpek’in gazabına uğrayanlara ise, Taceddin Pervane de eklenmişti. Sultan ise tüm bunlar yüzünden anası Mahperi ile hesaplaşmıştı. Köpek, himayesine aldığı emirlerle sultanı artık neredeyse yok hükmünde bırakmıştı. Sultan ise tüm bunlar üzerine Köpek’in ölüm fermanını imzalamıştı. Ertuğrul ise, isyan hazırlığındaki beyleri yanlışlarından döndürmek için onların yanına varmıştı. Köpek ise Günalp’ın körleşmiş sadakatini kullanarak, Günalp’ı beyleri ve Ertuğrul’u öldürmek üzere onların yanına göndermişti. Ertuğrul bir şekilde beyleri ikna etmiş, ancak yine de canlar yanmıştı. Nihayetinde ise Ertuğrul ve Günalp karşı karşıya gelmişti. Aslıhan ise Köpek’i öldürme niyetiyle tek başına saraya varmış ve bunu yapabilmeye fırsat bulmuştu.

İLGİLİ İÇERİK

Diriliş Ertuğrul TRT açıklaması

114. bölüm fragmanının hala yayınlanmaması üzerine TRT'nin paylaştığı açıklama ise şu şekildedir:

"Aksiyon sahnelerimizin yoğunluğu nedeniyle dizimizin 114.bölüm tanıtımı yetişmemiştir. Heyecan aksiyon ve macera dolu yeni bölümüyle Diriliş Ertuğrul, haftaya çarşamba günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında olacaktır"

 18-04/05/dirilis-ertugrul-trt-1522927325.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin