Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi Organize İşler 2 kesinleşti! Oyuncuya Bensu Soral eşlik edecek

Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filminin devamı geliyor. İkincisi çekilecek olan filmde Kıvanç Tatlıtuğ Bensu Soral ikilisi rol alacak...

Nurşah
05 Nisan 2018 - 12:14
Magazin

Milliyet Gazetesi yazarlarından Ali Eyüboğlu'nun verdiği bilgilere göre Kıvanç Tatlıtuğ yeni film ile ekranlara geri dönecek... Organize İşler 2 kadrosunda kimler var? Yılmaz Erdoğan'ın hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de senaryosunu yazdığı Organize İşler'in devamı nitelikte olacak filmde ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a Bensu Soral eşlik edecek.

 18-04/05/organize-isler-2-kivanc-tatlitug-yilmaz-erdogan.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ ile Bensu Soral aynı filmde!

Ali Eyüboğlu'nun bildirdiğine göre Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler 2 filmi için cast çalışmaları hala sürüyor. Fakat belirlenen üç isim var. Bunlar da Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral ve Demet Evgar... Eyüboğlu konu ile ilgili olarak şu cümleleri yazdı:

Siz bakmayın Şahan Gökbakar’dan Cem Yılmaz’a, Ata Demirer’den Kıvanç Tatlıtuğ’a kadar Türkiye’nin en popüler isimlerinin bu filmde oynayacağına dair çıkan haberlere…  

Öncelikle şunu açıklayayım:  

Yılmaz Erdoğan, senaryoyu sil baştan yazdı. 

Bu yaz çekimleri yapılacak filmde oynayacak üç isim kesinleşti: Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral ve Demet Evgar.  

Erdoğan ve Necati Akpınar’ın ortak olduğu BKM’nin cast çalışması sürüyor. İkili, yazılarımla projenin hayata geçmesine vesile olduğum için ‘Organize İşler 2’de oynayacak diğer isimler belli olduğunda, onları da ilk kez bana söyleyeceklerine dair söz verdi. 

18-04/05/bensu-soral-kivanc-tatlitug-organize-isler.jpg 

Bensu Soral kimdir?

2 Şubat 1991 Bursa doğumlu model ve oyuncudur. Daha önce Kemal Tahir’in ölümsüz eserinden uyarlanan TRT1 de yayınlanan Yol Ayrımı dizisinde rol almıştır.Ablası Hande Soral da kendisi gibi oyuncudur. Hande Soral daha önce Fatih, Alev Alev, Bir günah gibi, Gecekondu, Küçük kadınlar, Komedi Dükkanı projelerinde rol almıştır. İzleyici tarafından en fazla Küçük kadınlarda oynadığı Armağan Gezici rolü ile bilinmektedir.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

2002 'Best Model Of The World' (Dünya'nın en iyi mankeni) yarışmasını kazandı. Ortaokulu Yenice Özel Çağ Lisesi'nde okudu. Adana'dayken Fiskobirlik, Güney Sanayii, Çukurova Kulübü, Devlet Su İşleri ve Tarsus Amerikan Kulübü'nde basketbol oynadı. 1997 yılında babasının ciddi bir kalp ameliyatı geçirmesinin ardından ailesiyle birlikte Adana'dan İstanbul'a taşındı. İstanbul Kalamış Lisesi'nden mezun olan Kıvanç'ın aklı fikri basketboldaydı. Tek hayali NBA’'de basketbol oynamak olduğu için Ülker'den gelen cazip teklifi hemen kabul etti ve orada 2 sene forma giydi. Sonra 1 sene BJK, 1 sene de Fenerbahçe’'de oynadı. Ancak dönüş yaptığı BJK'de sakatlanması tüm hayallerini suya düşürdü ve profesyonel basketbol hayatına son verdi. O dönemlerde yakın çevresinin sürekli fiziğine iltifatlarda bulunduğunu, model olması için kendisini yönlendirmeye çalıştığını söylüyor. O ise bunlara hiç kulak asmadı. Ta ki annesinin yaptığı sürprize kadar! Annesi, Beylikdüzü'ndeki bir marketin camında "profesyonel mankenler ile çalışır mısınız?" ilanını görünce, Tatlıtuğ'un yanında bulunan bir resmini göndermiş. İlan verilen şirketten kendini aradıklarında şaşkına dönmüş ama teklifi de kabul etmiş. "Ben sporcuyum, ne işim olur mankenlikle?" derken bir anda kendini defilede bulmuş. Daha sonra gelen teklifleri değerlendiren Kıvanç, işin hoşuna gitmesi ile bu mesleğe profesyonel olarak başlamış.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin