Geçtiğimiz yılların başarılı oyuncusu Füsun Demirel açıkladı: "Sadece işimi istiyorum"

Sıdıka dizisinde anne karakteri ile gönüllere taht kuran usta oyuncu Füsun Demirel son senelerde kendisine herhangi bir iş verilmemesi ve hiçbir projede yer alamaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Nurşah
04 Nisan 2018 - 17:42
Magazin

Füsun Demirel deyince hepimizin aklına rol aldığı çeşitli yapımlar geliyor. Türk sinema, dizi ve tiyatro tarihinde farklı farklı rollerle karşımıza çıkan Füsün Demirel, herkesin hayatının başka bir dönemine ayrı karakterlerle dokunmuştur. Şimdiyse pek fazla yapımda kendisini göremiyoruz. Usta oyuncu, kullandığı sosyal medya hesapları üzerinden çeşitli açıklamalarda bulundu...

18-04/04/fusun-demirel-sosyal-medyada-aciklamalarda-bulundu.jpg

"Sadece bir işi bile çok gördüler"

Son üç senedir işini yapamadığını ve bu konuyla ilgili olarak iyi olmadığını belirten Füsun Demirel şu sözcükleri paylaştı: “Üçüncü yılım ve sadece işimi istiyorum… Çalışmak… Herkes gibi… Hiç mi yürekli bir yapımcı yönetmen kalmadı. Neyim ben? Hizmetten başka, insanlıktan sevgiden başkan ne örnekledim ki bu hayatta. Artık dayanamıyorum. Yüreğim daha fazlasına dayanmıyor. Bilin istedim. Sadece bir işi bile çok gördüler. Ben iyi değilim…”

Bunun ardından oyuncu gelen destek mesajlarına teşekkür ederek incitici mesajların da geldiğini ve paylaşımını yoruma kapattığını bildirdi.

18-04/04/fusun-demirel-kimdir.jpg

Füsun Demirel kimdir?

20 Ağustos 1958, Ankara doğumludur. Özellikle Züğürt Ağa, Uçurtmayı Vurmasınlar ve Büyük Adam Küçük Aşk gibi filmler ile Sıdıka ve Şaşıfelek Çıkmazı gibi dizilerdeki rolleriyle tanınır.

Perugia Dil Üniversitesi (1976) ve Roma Dramatik Sanatlar Akademisi tiyatro bölümünden mezun olan (1980) sanatçı, 1980'de Almanya Berlin Kollektiv Theater'da Vasıf Öngören'in yazıp yönettiği Zengin Mutfağı oyunuyla sanat hayatına başladı.

Çevre Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Dostlar Tiyatrosunda çalıştı. 1984 yılında Atıf Yılmaz'ın Bir Yudum Sevgi filmi ile tiyatrodan sinemaya geçiş yaptı. Oyunculuğunun yanısıra, iyi derecede İtalyanca, İngilizce, Almanca bilgisine dayanarak çevirmenlik yaptı ve Dario Fo ile Franca Rame'nin toplam 27 oyununu Türkçeleştirdi.

1996 yılında ÇASOD başkanlığı yapmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin