Avlu sezon finali ne zaman? Merakla beklenen son bölümde neler olacak?

Başrollerinde Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray'ın yer aldığı ekranların sevilen dizisi Avlu sezon finali ne zaman yayınlanacak? 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler olacak?

Nurşah
05 Haziran 2018 - 15:00
Yeni Bölüm

29 Mart 2018 Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelen Avlu dizisi izleyiciden büyük bir beğeni topladı. Yayınlanan her bölümü ile reyting zirvesine adım adım tırmanan sevilen dizinin sezon finali tarihi de belli oldu! Avlu son bölümde neler olacak?

18-06/05/avlu-sezon-finali-neler-olacak.jpg

Deniz ile Kudret karşı karşıya!

Geçtiğimiz hafta, tek kızı Ecem'in Kudret'in hain planları sonucunda öldürülmesi üzerine Deniz'in çektiği acıların işlendiği bir bölüm izledik. Demet Evgar'ın mükemmel oyunculuğu ile her saniyesi içimize işlenen Avlu'da bu hafta Ecem'in ardından yaşananları izleyeceğiz...

 

11. bölümde Deniz, Ecem'in katilinin Alp isminde birisi olduğunu öğrenecek. Bu isim kendisine bir yerlerden tanıdık gelen Deniz, zaman ilerledikçe Alp'i Kudret ile ilişkilendirecek... Deniz ve Kudret arasındaki büyük hesaplaşma anına şahit olacağımız bu bölümde Kudret, karşısında eski ve sakin bir Deniz yerine güçlü ve intikam hırsı ile dolu bir Deniz görecek! 

18-06/05/avlu-sezon-finali-ne-zaman.jpg

Avlu sezon finali ne zaman?

Star Tv ekranlarının bu sezon bomba etkisi yaşatan dizisi Avlu 7 Haziran 2018 Perşembe günü saat 20.00'de yayınlanacak olan 11. bölümü ile izleyicilerine kısa bir süreliğine veda edecek. Yayınlandığı ilk günden itibaren seyirciden oldukça olumlu dönüşler alan Avlu dizisi Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek! Heyecan dolu sezon finali bölümünü kaçırmayın...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin