Shadowhunters dizisinin 4. sezonu olmayacak!

Freeform'un sevilen dizisi Shadowhunters devam etmekte olan 3. sezonu sonunda final yapacak.

Volkan Küçükel
05 Haziran 2018 - 23:54
Gündem

Freeform'un fantastik dizisi "Shadowhunters" takipçileri için kötü bir haberimiz var!

SHADOWHUNTERS 3. SEZONU SONUNDA FİNAL YAPIYOR!

20 bölümlük üçüncü sezonunun ilk yarısını 15 Mayıs'ta ekranlara gelen "Erchomai" isimli bölümle tamamlayan dizinin 4. sezonu olmayacak! Yayıncı kanal Freeform, diziyi üç sezon sonunda bitirmeyi kararlaştırdı.

Freeform'un 2016 yılında en iyi dizi başlangıcını yapan Shadowhunters'ın reytingleri özellikle üçüncü sezonunda iyice düşüş gösteriyordu.

The Hollywood Reporter'a konuşan kaynaklara göre yapımcı şirket Constantin, Netflix ile olan anlaşmasının bozulması üzerine dizinin pahalı yapımını tek başına üstlenme konusunda yetersiz kaldı. Bu durum dizinin devam edebilmesini mümkün kılmadı.

18-06/05/shadowhunters-iptal.jpg

"SHADOWHUNTERS: THE FINAL HUNT" 2019'DA!

Hikayeyi tamama erdirme adına geri kalan 10 bölüm üzerine 2 ek bölümün çekileceği duyuruldu. "Shadowhunters: The Final Hunt" ismi verilen 12 bölümlük genişletilmiş sezon bölümleri 2019'un bahar aylarında izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Cassandra Clare'nin The Mortal Instruments roman serisinden Ed Decter tarafından ekranlara uyarlanan dizinin devam etmekte olan üçüncü ve final sezonu hikayesi serinin dört ve beşinci kitapları "City of Fallen Angels" ve "City of Lost Souls"a dayanıyor. İki saatlik özel final bölümleri ise serinin altıncı ve son kitabı "City of Heavenly Fire"a dayanacak.

18-06/05/shadowhunters-dizisi.jpg

Konuyla ilgili kanaldan yapılan basın açıklamasında "Yeni bir çığır açan ve hayranların favorisi haline gelen Shadowhunters ile gurur duyuyoruz. Ancak Constantin'deki ortaklarımızla birlikte diziyi dördüncü sezon için yenilememe yönünde çok zor bir karar aldık. Büyük destekçilerimiz ve dizinin hayranı olarak kendimiz, sadakatli hayranlarımıza düzgün bir bitiş hikayesi sunabilmek adına iki parçalı özel final bölümleri hazırlanması konusunda ısrarcı olduk. Geri kalan 12 bölüm 2019 baharında yayınlanacak. Constantin'deki çalışma arkadaşlarımızla birlikte yetenekli yaratıcılarımıza, yapımcılarımıza, oyuncu kadromuza ve ekibimize sıkı çalışmaları ve özverileri için; inanılmaz kitap serisi için de Cassie Clare'e teşekkür ediyoruz. Ekranlarda çığır açan dizinin yeni parçasını izlemek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Constantin Film yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Todd Slavkin, Darren Swimmer, McG, Michael Reisz, Matt Hastings, Mary Viola, Martin Moszkowicz ve Robert Kulzer bulunuyor.

Katherine McNamara (Clary Fray), Dominic Sherwood (Jace Wayland), Alberto Rosende (Simon Lewis), Emeraude Toubia (Isabelle Lightwood), Matthew Daddario (Alec Lightwood), Isaiah Mustafa (Luke Garroway), Alisha Wainwright (Maia Roberts) ve Harry Shum Jr. (Magnus Bane) ise yapımın oyuncu kadrosundaki isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin