Avlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Azra Avlu'ya dönüyor..

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Azra, Deniz ve Kudret arasında yaşanacaklar nefes kesecek! İşte detaylar..

Merve Mutlu
25 Mart 2019 - 13:27
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar (Deniz), Ceren Moray(Azra) ve Nursel Köse'nin (Kudret) yer aldığı, Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesecek yeni bölümü ile ekranlarda olmaya hazırlanan perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi, izleyenleri yine şaşırtacak. 

19-03/25/deniz.png

Avlu son bölümde neler olmuştu?

Avlu'nun 35. bölümünde: Deniz'in, Avlu'daki nefret ve düşmanlığı bitirmek için hapishaneye geri dönmesi ve Kudret'i öldürmek üzere olan Hasret dahil herkesi şaşırtması bölüme damgasını vurmuştu. Kan davasına devam etmek istemediğini ve ölüm ile yaşam arasında ne kadar da ince bir çizgi olduğunu fark ettiğini anlatan Deniz, Kudret'in canı için korkmasına neden oldu. 

Deniz'in ve diğer koğuşun kendisini ansızın sıkıştırıp öldürmesi korkusu yaşayan Kudret iyice paranoyaklaştı. Hâlâ şüpheli olarak dışarıda olan ve Komiser Tolga ile kurdukları plan ters tepince Tolga'nın silahı ile kaçmak zorunda kalan Azra, Tolga ile işbirliği yaparak, peşinde olan Kudret'in elemanları ile çatışmaya girerek Mert'ten ve diğerlerinden kurtulmayı başardı.

19-03/25/azo-tolga.png

Zerrin müdür ise, kardeşinin katillerinden hesap sormak için tehlikeli planlar yapmaya devam ederken sürekli artış gösteren akıl hastalığıyla uğraştı. Eskiden yalnızca terk ettiği nişanlısını gören Zerrin artık Melis müdürü de bir iç ses olarak görmeye başladı. Soruşturma nedeni ile psikolog Melis ile konuşmak ve ona hayatından belli bölgeleri anlatmak zorunda kalan Zerrin'in durumu gittikçe kötüleşiyor. 

Avlu 36. yeni bölümde neler olacak?

Avlu'nun yeni bölümünde: Kudret'in peşine taktığı adamlardan biri olan Mert'i yakalatan Azra, kurdukları plan gereği yeniden Avlu'ya dönüyor. Herkesin şaşkınlıkla karşıladığı Azra'yı yeniden içeride görmek, Deniz'i üzüyor. 

19-03/25/azo.png

Kudret ise olan biteni anlamaya çalışıyor. Gelir gelmez Azra'yı sıkıştıran Kudret, "Anlat bakalım nasıl yakalattın oğlum Mert'i" dese de her zamanki Azra cevabı olan "Sürprizi kaçacak ya spoiler veremem ben sana" laflarını duyuyor. 

Diğer yandan Tolga komiser de çizilen robot resimden birini tanımaya çalışıyor. Robot resimdeki kişi ise, Zerrin'in pis işlerini yapan kişiden başka biri değil. Bu kişinin kim olduğu ise bu bölümde belirginleşecek. Zerrin ise bambaşka bir plan için gardiyan Murat ile yakınlaşmaya çalışacak. 

19-03/25/zerro.png

Mahkumlardan biri olan Safiye'nin, "Savaş başladı. Madem savaş ilan ettin artık komutan sensin. Arkanda kocaman bir ordu var." sözleri ise Deniz mi yoksa Azra mı savaşacak? sorusunu akıllara getirdi.

Avlu yeni bölümü ile 28 Mart Perşembe akşamı Star'da!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin