Nöbet 5. bölüm fragmanı yayınlandı! Cevran ailesi sözünü tutmuyor..

Show tv ekranlarının yeni başlayan ve oldukça sevilen dizisi Nöbet'in 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Merve Mutlu
25 Mart 2019 - 13:58
Yeni Bölüm

Başrollerinde Yurdaer Okur, Cahit Kayaoğlu, Saygın Soysal ve İpek Karapınar gibi isimlerin yer aldığı, yapımcılığını da uzun yıllar Kurtlar Vadisi ile adından sıkça söz ettiren Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Nöbet dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Nöbet son bölümde neler oldu?

19-03/25/nobet.png

Hatay’a arkeolog olarak gelen ajan Jennifer, bölgeyi kaosa sürüklemek için Elmalı’daki terör örgütünün temsilcisi Zilfo ile temasa geçerek onu büyük planına dâhil edip yeni bir eylem için harekete geçirdi. Şehit Er Remzi Duman’ın ailesine kara haberi verdikten sonra ailesiyle Hatay’a dönen Barış Binbaşı ise ev aramaya başladı. Ziya’nın oğlu Ferit’in, Namık’ı dövmekten gözaltına alındığını öğrenen Barış Binbaşı bu olaydan yararlanarak ikiliyi birleştirmek istedi, fakat Ziya Cevran’ın beklenmedik hareketiyle başarılı olamadı..

Jiyan’ı etkisiz hale getiren askerler zaferlerinin tadını çıkarırken Yiğit Yüzbaşı ve Zeynep evliliklerinde yaşadıkları sorunları halletmek için birlikte zaman geçirdi ancak kendilerini daha derin bir sorunun içinde buldular. Jennifer’ın planına göre hareket eden terör örgütü, yüksek gerilim hattını patlattı ve kasaba karanlığa gömüldü. Barış Binbaşı’dan önce olay yerine gitmeye çalışan Nizamoğlu tuzağa düşerek, meydana gelen patlamada yaralandı. Bu sırada bir bahaneyle jandarma karakoluna giren Jennifer birtakım belgelere ulaştı. Nizamoğlu yaralı halde araçtan çıkarılıp hastaneye yetiştirilirken, peşlerinden bakan Barış Binbaşı’nın kızgın ve çaresiz halleri izleyenleri derinden etkiledi.

Nöbet 5. yeni bölümde neler olacak?

19-03/25/evli.png

Nöbet'in yeni bölümünde: Zeynep'in "Evliliğimize bu şekilde devam etmek istemiyorum" sözleri ile Yiğit şoke olacak. Büyük bir kovalamacanın da yaşanacağı yeni bölümde yine silahlar patlarken, Jenniffer Ziya Cevran'ı, "Hayalini gerçekleştirecek kişiyim, benimle kavga etme" sözleri ile tehdit ediyor. 

19-03/25/nobet-_5.png

Ziya Cevran'a ait silahın Ferit Cevran yüzünden tehlikeli bir bölgede bulunması ile işlerin karışacağı bölümde, Elmalı Karakolu'na sürekli sorun yaratan Ziya Cevran'ın kardeşi Ferit Cevran, kardeşi Selvi Cevran'ı darp edince olaylar yeniden çığrından çıkıyor. Ziya Cevran'ın Binbaşı Barış Kalender'e verdiği sözün bozulmasına neden olan Ferit Cevran'ı neyin beklediği bilinmezken, yeni bölüme Jeniffer'ın planları damgasını vuracak. Kendi elemanı aracılığı ile uzaktan kumanda ile patlatılan bomba, ekipten Erdinç'in çok ağır yaralanmasına neden olacak..

Nöbet 5. yeni bölümü ile pazar akşamları saat 20:00'da Show'da!

 

 

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin