Avlu yeni bölümde intihar eden kim? Azra'nın başı büyük dertte!

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu, bomba gibi bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Merve Mutlu
05 Şubat 2019 - 16:22
Yeni Bölüm

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların paylaştığı ve perşembe akşamları Star Tv'nin vazgeçilmezi olan Avlu dizisi, heyecan ve gerilim dolu yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Avlu dizisinin 29. bölümünde, Azra'nın ve Deniz'in hayatında yaşanacak büyük değişimler, dizinin de kaderini değiştirecek. 

19-02/05/demet-evg.png

Avlu yeni bölümde neler olacak?

Avlu dizisinin yeni bölümünde: Deniz, kendi koğuşunda olduğu halde Kudret'e çalıştığından şüphe ettiği kişiyi buldu. "Biz kardeştik. Can yoldaşıydık. Birlikte güldük, birlikte ağladık, Çünkü bu dünyada birbirimizden başka dayanağımız yoktu. Ama sen bize güvenmek yerine o Kudret'e gidip bize ihanet ettin. Kardeşliğimize ihanet ettin. Çünkü zaten her şeyini kaybetmiş birine kimse ihanet edemez." sözleriyle, ihanetin hiç beklemediği birinden geldiğini ve hayal kırıklığına uğradığını gösteriyor. 

Avlu'da kim intihar ediyor?

19-02/05/selen-seyven.png

Avlu dizisinde, Deniz'in kendilerine ihanet ettiği için hesap sorduğu ve sevdikleri birisi intihar ediyor. İntihar eden kişiyi bulan kişi de Heves karakteri oluyor. Heves ağlayarak Deniz'e "Deniz, koş burada!" diye seslenerek onu çağırırken, Deniz de "Ne yaptın? Ne yaptın!? Affedecektim! Affedecektim!" sözleriyle üzüntü ve şaşkınlığını gösteriyor. Avlu yeni bölümde kimin intihar ettiği gösterilmezken, izleyenlere iki seçenek gösteriliyor. Simel Keçicioğlu'nun canlandırdığı Derya karakteri ile Efsane Odağ'ın canlandırdığı Yonca karakterinden biri olarak sunuluyor ancak tabiki başka bir seçenek de mümkün.

19-02/05/yncau.png19-02/05/derya.png

Azra'yı kim kaçırdı?

Avlu dizisinde Azra son bölümde büyük bir tehlike altındaydı. Hapishaneye girme sebebi olan kişi tarafından kaçırıldı. Hapse girme nedeni ise: Azra'nın katıldığı yemek yarışmasında kendisini sözlü taciz eden ve ailesi ile ilgili imalarda bulunan kişinin yüzüne kızgın yağı dökerek saldırmasıydı. Azra'nın mezun olmasıyla tahliye olması Avlu'da sevinçle kutlanırken, dışarda büyük bir tehlike de onu bekliyordu. 

19-02/05/azra.png

Azra'nın yüzünü yakarak yaraladığı kişi, uzun zamandır kendisini takip ediyordu. Hapisten çıkması ile tehlike giderek yaklaştı. Yeni bölümde de Azra, elleri ve ağzı bağlı bir şekilde kaçırılmış olarak görülüyor.

Avlu 29. bölüm fragmanı izlemek için: 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin