Onur Tuna'nın sesinden Ben Özlerim şarkısı Yasak Elma'da büyük beğeni kazandı!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın başarılı ismi Onur Tuna dün akşam ekrana gelen bölümde seslendirdiği Ben Özlerim şarkısı ile büyük beğeni kazandı!

Nurşah
05 Şubat 2019 - 14:33
Yeni Bölüm

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Alihan karakteri ile büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Onur Tuna sadece oyunculukta değil müzikte de yetenekli olduğunu gözler önüne seriyor. Yasak Elma'nın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Onur Tuna'nın sesinden Ben Özlerim şarkısını dinledik...

19-02/05/yasak-elma-onur-tuna.jpg

Onur Tuna'dan Ben Özlerim şarkısı

Başarılı isim geçtiğimiz yaz aylarında Uzay Misali adlı albüm ile müzik piyasasında kendisini göstermişti. Yasak Elma'nın dün akşam ekrana gelen 31. bölümünde ise Onur Tuna albümünde yer alan Ben Özlerim şarkısı ile dizi izleyicilerinin karşısındaydı. Oldukça romantik bir sahnede piyano eşliğinde seslendirdiği şarkısı sosyal medyada dizinin takipçileri tarafından beğeni ile kazandı...

19-02/05/yasak-elma-onur-tuna-ben-ozlerim.jpg

Onur Tuna Ben Özlerim şarkı sözleri

Bir saniyen var mı benim olmaya
Hesap veren bir düzen kaldı mı suçlu yanlış
Koş gel öpeyim seni kop gel bul beni geceleri

Severim
Seni silerim seni tanımam
Seni kovarım seni kusarım
Seni en sonunda ben özlerim 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin