Artemis'e ne olacak? Gülperi 19. bölümde Artemis kaçırılıyor!

Show Tv'nin sevilen dizisi Gülperi'nin 19. bölümü nefesleri kesmeye geliyor..

Merve Mutlu
05 Şubat 2019 - 13:38
Yeni Bölüm

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in rol aldığı, Show tv ekranlarının sevilen dizisi Gülperi'nin yeni bölümü heyecanla beklenirken, 19. bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı. 

Ezgi Gör'ün canlandırdığı Artemis karakterinin kaçırıldığı Gülperi dizisi 19. bölüm fragmanı, izleyenlerin ilgisini çekti.

19-02/05/ezgi-gor.png

Yapımını Tims&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi Gülperi'nin merakla beklenen 19. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtıma göre; Kadir’in, Gülperi’nin yanıtının yazılı olduğu kağıdı düşürdüğü, Gülperi’nin Kadir’i kurtarmak için uğraştığı ve Hasan'ın da Kadir'in kızı olan ve sevdiği Artemis'i kurtarmaya çalıştığı görülüyor.

Gülperi 19. bölümde neler olacak?

İşlemediği bir suç yüzünden Eyüp'ün yüzünden hapse girmek zorunda kalan Kadir, Gülperi'nin cevabının ne olduğunu merak etmektedir. Gülperi'nin kararıyla ikisinin de hayatının değişeceği o sorunun cevabının yazılı olduğu kağıdı Kadir düşürür.

19-02/05/gulperi.png

Artemis’in kaçırıldığını öğrenen Gülperi, oğlu Hasan’la birlikte onu kurtarmak için elinden geleni yapar. Hasan, Artemis’in kendisi için ne ifade ettiğini daha iyi anlarken, Gülperi de iz peşinde koşmaya devam eder ancak Eyüp bir nefes gibi ensesinde olmaktan vazgeçmez. Bedriye ise Eyüp’ün tarafını tutarak Gülperi’yle yine karşı karşıya gelir. Gülperi, Kadir’e yardım etmeye çalışırken karşısına hiç beklemediği bir engel çıkar. Hasan ise Kadir’den aldığı yardımla Artemis için canını tehlikeye atmaktan çekinmez.

Hasan, Artemis'in bir kulübeye götürüldüğünü ve orada diri diri yakılacağını öğrenir. 

19-02/05/arte.png

Gülperi 19. yeni bölümüyle cuma akşamı saat 20:00'da Show tv'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin