Türkiye'nin en beğenilen dizileri ve oyuncuları seçildi!

Türkiye’nin en beğenilen TV dizileri, oyuncuları ve televizyoncuları belirlendi.

Merve Mutlu
05 Şubat 2019 - 11:57
Magazin

Ipsos Türkiye Barometresi’nin yaptığı televizyon anketi sonuçlandı. Bu sene ayrıca en beğenilen sosyal medya fenomenleri de araştırma kapsamında kamuoyuna soruldu.

Barometre'nin açıkladığı anket sonuçlarına göre: Türkiye’nin en beğendiği TV dizisi "Çukur" (%11) olarak belirtilirken, bu diziyi "Arka Sokaklar" ve "Avlu" (%7) dizileri takip etti. 

19-02/05/ukur.jpg

19-02/05/arka-sok.jpg

19-02/05/avlu.jpg

Yine aynı anket sonuçlarına göre: Türkiye'nin en beğendiği kadın oyuncu 'Avlu' dizisindeki rolüyle Demet Evgar (%7) en beğenilen erkek dizi oyuncusu ise 'Çukur' dizisinde rol alan Aras Bulut İynemli (%14) oldu.

19-02/05/sonu.jpg

Türkiye'nin beğendiği televizyoncu ise aynı anket sonuçlarına göre: %17’lik oranla Acun Ilıcalı olarak belirtildi. Ilıcalı, aynı araştırmada bir önceki yılında da yine Türkiye’nin en beğenilen televizyoncusu olarak ön plana çıkmıştı.

19-02/05/aucnn.jpg

Bu yıl ilk kez Türkiye'nin en beğenilen sosyal medya fenomenleri de oylamaya sunuldu. Aykut Elmas, en beğenilen sosyal medya fenomeni seçildi. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin