Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli Çukur'u bırakıp askere gidiyor!

Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli askere gidiyor.

Merve Mutlu
05 Şubat 2019 - 11:31
Magazin

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur dizisi, heyecan dolu bölümlerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbiri ardına maceraların ve gerilim dolu anların yaşandığı Çukur dizisinin başrolünün askere gideceği ve diziye ara vereceği konuşuluyor. 

Mynet'in haberine göre: Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli, vatani görevini yerine getirmek için diziye bir süre ara verecek. 

19-02/05/yamac-i.jpg

Çukur dizisinde hayat verdiği Yamaç Koçovalı karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu Aras Bulut İynemli'nin bedelli askerlik hakkından yararlanacağı bir süredir konuşuluyordu. Ünlü ve başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin önümüzdeki günlerde birliğine teslim olacağı ve 21 gün Çukur dizisinde ve çekimlerde yer alamayacağı iddia edildi. 

İddialar arasında bir de stok çekimler olacağı ve bu çekimlerin İynemli'nin olmadığı zamanlarda kullanılacağı var. 

Aras Bulut İynemli kimdir?

19-02/05/ar.png

25 Ağustos 1990 doğumlu olan oyuncu, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktadır. Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken Yönetmen Zeynep Günay Tan'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete karakterini canlandırmıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin