Baran Bölükbaşı Vuslat dizisinde sesiyle beğeni topladı!

Vuslat dizisinde Fırat karakteri ile izleyici karşısına çıkan yetenekli oyuncu Baran Bölükbaşı dün akşam ekrana gelen yeni bölümde sesi ile de dikkatleri üzerine çekti!

Nurşah
05 Şubat 2019 - 11:30
Gündem

TRT 1 ekranlarının pazartesi akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizisi Vuslat'ın dün akşam ekrana gelen 5. bölümünde Fırat Çağlar karakterini canlandıran Baran Bölükbaşı'nın sesinden Zaman isimli parçayı dinledik...

 19-02/05/vuslat-baran-bolukbasi-zaman.jpg

Vuslat'ın Fırat'ı şarkısıyla beğeni topladı!

Çağlar ailesinin ele avuca sığmaz, hırçın çocuğu karakteri ile izleyiciden beğeni toplayan Baran Bölükbaşı sadece oyunculuk yeteneği ile değil müziğe olan yatkınlığı ile de dikkat çekiyor. Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan genç oyuncu, dün akşam ekrana gelen 5. bölümde Zaman isimli parçayı seslendirdi...

Söz ve müziği Baran Bölükbaşı'nın kendisine ait olan Zaman parçası kısa sürede beğeni topladı. Sosyal medyada da oyuncunun müziğe olan yeteneği dikkatli izleyiciler tarafından övgü dolu sözlerle karşılandı.

Vuslat Baran Bölükbaşı Zaman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin