Avlu yeni bölümde neler olacak? 43. bölüm fragmanı heyecanlandırdı! Zerrin'in sonu!

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
21 Mayıs 2019 - 14:08
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin rol aldığı, Star tv'nin sevilen dizilerinden biri olan Avlu'nun 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-05/21/deniz.png

Avlu yeni bölümde neler olacak?

Her perşembe Star tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Avlu dizisinin son bölümünde: cezaevinde başlayan isyanda, mahkumların Zerrin'i istemedi başarısızlıkla sonuçlanmış, Zerrin'i göndermeme kararı almışlardı. Bunun üzerine Deniz'in kapının önünde Zerrin ile konuşarak onu kışkırtıp gerçek yüzünü gösterme planı, emniyet güçlerinin Deniz'i vurarak isyanı bitirme kararı ile devam etmişti. 

Deniz'in çıkmasına izin vermeyen Azra, Boncuk tarafından odaya kilitlendi. Onu dinlemeden dışarı çıkma kararı alan Deniz'i vurmak için ise ekipler hazır bekliyordu.. 

Dizinin yeni bölümünde ise; Kudret içeride çıkan kaos ortamını fırsat bilerek ezeli düşmanı olan Deniz'i öldürmek için harekete geçiyor.

19-05/21/kudret.png

İçerde savcının da olduğu cezaevinde Kudret her şeyi göze alarak Deniz'e silah çekiyor. O silahın patlaması ile herkes sarsılır ve göz yaşlarına boğulurken kimin vurulduğu görünmüyor. "Kimse yok mu?" diye çığlıkların atıldığı cezaevinde yaşanan bu silahlı saldırı herkesi korkuturken, bir sonraki sahnede Deniz'in sapasağlam ve savaşa hazır göründüğü anlar kafaları karıştırıyor.

19-05/21/molotoflar.png

Deniz, Azra, Derya, Hasret ve Dudu ellerinde molotoflarla büyük bir savaş içine giriyorlar. İçeri girmeye çalışan özel harekat ekiplerini molotoflarla savuşturan ekip büyük bir sevinç yaşıyor. 

Cezaevinde yaşananlar medya aracılığı ile herkese duyruluyor. Azra, kendisini odaya kilitleyip dışarı çıkmaya karar veren Deniz'e olan öfkesini ona tokat atarak çıkarmaya çalışıyor. Deniz'in dışarı çıkmadığı ve Zerrin'in içeri sokulduğu da dikkat çeken en önemli ayrıntılardan biri.

19-05/21/zerrinin-sonu.png

İçeride kendi mahkemelerini kuran mahkumlar, rehin durumunda olan Savcının karşısına oturttukları Zerrin'e yönelik suçlamaları ortaya döküyorlar. Tek isteklerinin adalet olduğunu söyleyen Azra önderliğindeki mahkumlar, Zerrin'in suçlarını itiraf ederek "Ben yaptım" demesini sağlıyorlar...

Avlu 43. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin