Söz'de Dragan öldü! Sarp Akkaya diziden ayrıldı!

Söz'de Dragan karakterini canlandıran Sarp Akkaya, final bölümünden önce diziden ayrıldı!

Nurşah
21 Mayıs 2019 - 14:19
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen askeri temalı dizisi Söz dün akşam yine nefes kesen bir bölümle izleyici karşısındaydı... Önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan bölümü ile ekranlara veda edecek olan dizide, finale bir bölüm kala başrol karakterlerinden birisi veda etti! Dragan rolü ile izlediğimiz Sarp Akkaya Söz'den ayrıldı!

19-05/21/dragan-diziden-ayrildi.jpg 

Sarp Akkaya Söz dizisine veda etti!

Dizinin ekrana gelen 3. sezonundan beri kötü karakterlerden birisi olan Dragan, 20 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelen 83. bölüm itibarıyla Söz'den ayrıldı. Dragan dün akşam yayınlanan son bölümde, Yavuz'un kurduğu tuzağa düştü. Tüm ekibin gözlerinin önünde düştüğü bu bataklıkta çırpınarak hayatını kaybetti...

 19-05/21/soz-sarp-akkaya-diziden-ayrildi.jpg

Bu kötü karakteri başarı ile canlandıran Sarp Akkaya, böylelikle Star'ın efsaneleşmiş dizisi Söz'e veda etmiş oldu. Dizide canladırdığı Dragan karakteri ile dikkatleri üzerine çeken başarılı ismi daha önce Ezel, Paramparça, Suskunlar gibi ilgiyle takip edilen projelerde izlemiştik. Yeni dizisi ise şimdiden merakla beklenmeye başlandı bile... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin