Oyuncu Nihal Menzil Kadın dizisine dahil oldu!

Fox ekranlarının başarılı dizisi Kadın'ın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
21 Mayıs 2019 - 15:16
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk'un rol aldığı, Fox ekranlarında Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan Kadın dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. 

19-05/21/kadin-dizisi-kadro.jpg

Nihal Menzil artık Kadın dizisinde!

2 çocuğu ile birlikte, öldü sandığı kocasının ardından hastalığına ve yalnızlığına rağmen tek başına yaşam mücadelesi veren Bahar'ın hikayesini anlatan ve Japon yapımı olan Woman'dan uyarlanan Kadın dizisinin kadrosu oldukça dikkat çekiyor. Başarılı isimlerin yer aldığı kadroya, sezon finaline sayılı bölüm kala yeni bir oyuncu daha dahil oldu. 

19-05/21/nihal-menzil-kadinda-1558441682.jpg

Başarılı oyuncu Nihal Menzil, Kadın dizisinin kadrosuna adını yazdırdı. Dizide Gökçe Eyüboğlu'nun canlandırdığı Ceyda karakterinin, yıllar önce Emre ile yalnızca bir kez beraber olmasının ardından, ailesinin kendisini reddetmesine neden olan çocuğu Arda'nın bakıcısı rolü, Nihal Menzil'in oldu. 

Ceyda'nın sırrının Emre dahil herkes tarafından öğrenilmesi ile Ceyda açısından dengeler değişmeye başlayacak. Çocuk sahibi olduğundan yıllarca habersiz yaşayan Emre'nin nasıl bir hamle yapacağı henüz bilinmezken, Ceyda ile çocuğunun arasındaki izleyenleri üzen özlemin de yavaş yavaş sonlanması bekleniyor..

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin