Avlu yeni bölümde neler olacak? Zerrin öldü mü? Nergis Öztürk diziden ayrılıyor mu?

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak? Zerrin öldü mü? Azra nereye kaçıyor?

Merve Mutlu
13 Mayıs 2019 - 10:26
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin rol aldığı, star tv'nin sevilen dizilerinden biri olan Avlu'nun yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Nefes kesen son bölümünde yaşananlar ise izleyicinin kafasını karıştırarak, "Zerrin öldü mü?" sorusuna neden oldu.

19-05/10/avlu-42.jpg

Avlu son bölümde neler oldu?

Zerrin'in tuzağına düşerek depoda kilitli kalan ve çıkan yangında mahsur kalan Azra ve Kudret son anda kurtarılmıştı. Zerrin'in hız kesmeden intikam planlarına devam etmesi artık herkesi öfkelendirirken, Azra hastanede yaşam mücadelesi verdi. Kudret ise oldukça öfkeliydi. Zerrin'e saldırdığı sırada torununun adresini bildiğini söyleyen Zerrin, Kudret'i kendisini öldürmekten de aleyhinde ifade vermekten de kurtardı.

19-05/10/kudret-avlu.png 

Murat'ın cesedinin bulunması ayrı bir şok yaratırken, Zerrin'in adamı Necdet'in yakalanması herkese derin bir nefes aldırdı. 

Kudret, yangını Azra'nın çıkardığını söylerken Deniz de Kudret'e "kendini ne için sattın, bizi ne için sattın!" diyerek saldırdı. Ancak Kudret'in başka bir planı daha vardı. Zerrin'in kim olduğunu ve her şeyi neden yaptığını nihayet öğrenen Kudret yeni bir plan yaparak Zerrin'in peşine adamlarını taktı..

19-05/10/zerrin-oldu-mu-k.png

Büyük bir kovalamaca yaşanmasının ardından iki motorsikletlinin saldırısına uğrayan Zerrin müdür, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve uçurumdan aşağı yuvarlandı. Yaralanan Zerrin henüz araçtan çıkmaya fırsat bulamadan arabanın büyük bir patlama sonucu imha olması ile izleyenler büyük şaşkınlık yaşadı. 

Zerrin öldü mü?

19-05/10/avlu.png

Uçurumdan takla atan aracın içinden çıkamayan Zerrin, aracın patlaması ile öldü sanıldı. Ancak Zerrin, patlamadan hemen önce arabadan çıkmayı başarmıştı ve yine kurtuldu. Haliyle Nergis Öztürk de diziden ayrılmadı.. 

Avlu yeni bölümde neler olacak?

Avlu'nun 42. yeni bölümünde: Safiye'nin daha önce Deniz'e bahsettiği gizli tünel Azra ve tayfası tarafından bulundu. Safiye'nin gençliğinde girdiği aynı hapishaneden büyük çabalarla açtığı tünel, tayfanın kaçış noktası olarak görüldü. O tünelden ilk geçmeye çalışan ise Azra oldu.

19-05/13/nergis.png

Zerrin'in ölmemesi ve işlediği suçların artık kesinleşmesi, cezaevinde yeni bir isyan başlattı. Azra cezaevinde yönetime el koyarken, herkes Zerrin'e karşı bir oldu. Zerrin ise onları öldürmeden ölmemeye yemin etti. 

19-05/13/azra.png

Avlu 42. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin