Ege Kökenli Yasak Elma dizisine katılıyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
13 Mayıs 2019 - 10:46
Yeni Bölüm

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın paylaştığı, Fox ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin kadrosuna Nesrin Cavadzade'nin ardından yeni bir oyuncu daha dahil oldu. 

19-05/13/yasak-elma.png

Ege Kökenli Yasak Elma'da!

Son olarak Kalp Atışı dizisinde rol alan genç oyuncu Ege Kökenli, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna dahil oldu. 

Medyapım imzasıyla FOX'un Yasak Elma adlı bol entrikalı dizisi 27 Mayıs akşamı sezon finali yapmaya hazırlanırken birbiri ardına başarılı isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Ancak Kökenli'nin nasıl bir karakter canlandıracağı henüz bilinmiyor. 

Ege Kökenli kimdir?

19-05/13/ege-kokenli-kimdir.png

20 Mart 1993 tarihinde Kırklareli'de doğmuştur. Çocukluk yıllarını Kırklareli'de basketbol, bale, atletizm ve halk oyunları ile geçirdi. 11 yaşında "En İyi Arkadaşım" dizisi ile oyunculuğa başladı. Haliç Üniversitesi'nde Konservatuar eğitimi aldı. 

Oyuncunun yer aldığı diziler:

- En İyi Arkadaşım

- Anadolu Kaplanı

- Öğretmen Kemal

- Yahşi Cazibe

- Çiçek

- Güneşin Kızları

- Kalp Atışı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin