Kuzgun dizisinin sezon finali tarihi belli oldu!

Çarşamba akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kuzgun ne zaman sezon finali yapacak?

Nurşah
13 Mayıs 2019 - 10:52
Gündem

Ay Yapım imzası taşıyan sevilen dizi Kuzgun'un sezon finali mi yoksa final mi yapacağı konusu bir süredir merak ediliyordu. Sonunda dizinin sıkı takipçilerini mutlu edecek bir haber geldi! Kuzgun dizisi sezon finali yapıyor! Sevilen dizinin sezon finali ne zaman yayınlanacak?

19-05/13/kuzgun-ne-zaman-sezon-finali.jpg

Kuzgun ne zaman sezon finali yapacak?

Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı Kuzgun dizisi 13 Şubat Çarşamba akşamı yayın hayatına başlamış ve ilgi çekici konusu ile kısa sürede dikkatleri üzerine toplamıştı. Olay örgüsünün uzatılmadan çabucak çözüme ulaşılması ile de beğeni kazanan dizinin sezon finali tarihi de belli oldu!

19-05/13/kuzgun-sezon-finali.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun 29 Mayıs Çarşamba akşamı yani iki hafta sonra ekrana gelecek olan yeni bölümü ile sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda edecek... Yeni sezonda da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek olan Kuzgun dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin