Erkenci Kuş ne zaman? Sevilen dizinin yayın günü değişiyor!

Star tv'nin severek izlenen dizisi Erkenci Kuş'un yayın günü değişiyor..

Merve Mutlu
13 Mayıs 2019 - 11:17
Yeni Bölüm

Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir'in paylaştığı, Star tv'nin severek izlenen romantik komedi türündeki Erkenci Kuş dizisinin yayın günü değişiyor. Dizinin fanlarının "Erkenci Kuş ne zaman?" sorusu da netlik kazanıyor.. 

19-05/13/erkenci-kus-n.png

Erkenci Kuş hangi güne alınıyor?

Gold Film imzası ile Star tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve yaz dönemi boyunca da yayına devam etme kararı alan Erkenci Kuş dizisinin yayın günü değişiyor. 40. bölüm itibariyla yeni konseptiyle seyirciyle buluşmaya başlayan dizi, geçen haziran ayında salı akşamları ekrana geliyordu. Dizi eylül sezonunda Ufak Tefek Cinayetler'in yayın günü salı olduğu için cumartesi akşamına alınmıştı.

19-05/13/albatris.png

Cumartesi akşamları saat 20.00'da yayınlanan dizi, yeniden Salı akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam edecek. Yeni yayın günü ise diğer dizilerin sezon finaline girmesinin ardından geçerli olacak.. 

Erkenci Kuş dizisinin konusu ne?

Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar!

Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can'a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin