Avlu'da Deniz Alp'i öldürdü mü? Kudret'in oğlu Alp öldü mü?

Star Tv'nin sevilen dizisi Avlu, heyecan dolu bölümleriyle her perşembe ekranlarda olmaya devam ediyor. Kızı Ecem'in ölümünün ardından darmadağın olan Deniz, nihayet planını yaptığı gibi hapisten kaçtı. Şimdi sıra kızı Ecem'in intikamını almaya geldi..Deniz Alp'i öldürdü mi? Alp öldü mü?

Merve Mutlu
23 Kasım 2018 - 15:26
Magazin

Star Tv'nin sevilen dizisi Avlu, heyecan dolu bölümleriyle her perşembe ekranlarda olmaya devam ediyor. Kızı Ecem'in ölümünün ardından darmadağın olan Deniz, nihayet planını yaptığı gibi hapisten kaçtı. Şimdi sıra kızı Ecem'in intikamını almaya geldi.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Avlu dizisi, perşembe akşamları izleyenleri ekran başında tutmaya devam ediyor. 

18-11/23/avlu-dizisi.jpg

Yayınlanan son bölümde Deniz, Kudret'le kavgada galip gelmiş ve Kudret'e "Buranın efendisi kim?" diye sormuştu. Kudret'e yenilgiyi kabul ettiren Deniz, kavga sırasında bileklerini kesti. Herkesin şaşkın bakışları ve Kudret'in bağrışları arasında kendine zarar veren Deniz hastaneye kaldırıldı.

Hapishaneden kurtulmak için uzun zamandır planlar yapan Deniz nihayet istediği ana kavuşmuştu. Bu hamlesiyle Kudret'in suçlu görüleceğini düşünerek zaman kazanmış ve bir süredir kullandığı kan pıhtılaştırıcı ilaçlar nedeniyle de hiçbir sorun yaşamadan durumu atlatmıştır. 

18-11/23/avlu-deniz-1542980629.jpg

Hastanede yatarken Murat ve Oktay'ın tartışmasının yarattığı boşluktan istifa ederek kaçan Deniz, nihayet hastaneden kaçarak Alp'in peşine düştü. Ama Kudret Alp'i çoktan uyarmıştı. Alp ise adamlarını toplayarak Deniz'i hedef göstermiş 'kılına bile zarar vermeyin sakın, o zevk benim' demişti. Ayrıca Alp'in Kudret'e söylediği

"Deniz'den azılı katil yarattın, benden iğrenç bir adam yarattın. Mutlu musun? Övünüyor musun eserlerinle?"

sözleri dikkat çekti.

Herkes Deniz'i ararken, Deniz de yakalanmadan kendisine kalacak bir yer bulmaya çalışıyordu ve Azra'nın sevgilisi Sinan'ın yanına gidecekti. Ancak Alp, Sinan'a daha önce ulaştı ve Sinan'ı öldürdü. Sinan'ın ölümünü Azra'ya haber vermek zorunda kalan Deniz, gözyaşlarına hakim olamadı. 

18-11/23/deniz-azra.png

Deniz Alp'i öldürdü mü? 

Yayınlanan bölümün son sahnesinde Deniz, Alp'in evinin bahçesinde görülüyor. Alp'i öldürmeye gelen Deniz'in elinde büyük bir fırsat olması, "Deniz Alp'i öldürdü mü?" sorusunu akıllara getiriyor. 

Avlu dizisinin yayınlanan 22.bölüm ön izlemesisine baktığımızda Deniz, kızı Ecem'in mezarının başındayken,

"Her gün o çocuğu öldürdüğüm günü bekledim. Gece gündüz, uyurken, uyanıkken. Senin katilinin canını alacağım günü bekledim. O gün gelince içim biraz soğur sandım, yangınım biraz diner sandım. Annem, senin acın nasıl bir acı? Nasıl bir acı? Sönmedi ki. Yangınım, acım hiç dinmedi ki. Allah'ım bu nasıl bir acı. Annem, annem. Allah'ım ben ne yaptım? Keşke zamanı geri getirsem annem, keşke. Senin elinden tutup o kapıdan çıksaydım ben. Korktum, çok korktum. Çok korktum anneciğim. Seni üzmekten korktum. Ben seni tek başıma büyütemem diye korktum. Ne oldu şimdi? Bak! Hiçbir şeyden korkum kalmadı. Artık korkacak hiçbir şey yok. Rahat uyu. İntikamını aldım." 

 sözleriyle Alp'i öldürdüğünü itiraf ediyor. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin