Aysun Metiner artık Bir Litre Gözyaşı dizisinin kadrosunda!

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner gibi sevilen oyuncuların yer aldığı dizi Bir Litre Gözyaşı dizisinin kadrosuna oyuncu Aysun Metiner dahil oldu: Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
23 Kasım 2018 - 14:34
Magazin

Med Yapım ve Mf Yapım tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan ve başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner gibi sevilen oyuncuların yer aldığı dizi Bir Litre Gözyaşı dizisi, final tehlikesinden sıyrıldığından beri güzel gelişmeler yaşanıyor. 

18-11/23/bir-litre-gozyasi.jpg

Yönetmenliğini Serdar Şahin'in senaristliğini ise Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen'in üstlendiği Bir Litre Gözyaşı dizisi, yayınlanmaya başladıktan bir süre sonra erken final tehlikesiyle karşılaşmış ancak son dakikada senaryoyu Hayal Taciri ekibine devrederek yola devam etme kararı almıştı. Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre; oyuncu Aysun Metiner, Bir Litre Gözyaşı dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Aysun Metiner kimdir?

18-11/23/aysun-metiner.jpg

Aysun Metiner, 1972 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. 1997 yılında rol aldığı ŞAşı Felek Çıkmazı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan güzel oyuncu; Galip Derviş, Kahve Bahane, Arka Sokaklar, Asmalı Konak, Sıdıka, Aynalı Tahir, Çoban Yıldızı gibi birçok projede rol almıştır. 

Aysun Metiner şu anda da Bir Litre Gözyaşı dizisinde, Ali'nin (Mehmet Aykaç) annesi Şebnem karakterine hayat verecek

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin