Çarpışma nerede çekiliyor?

Show Tv ekranlarının ilgi çekici yeni dizisi Çarpışma nerede çekiliyor?

Nurşah
23 Kasım 2018 - 13:40
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Rojda Demirer ve Onur Saylak gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Çarpışma dizisi nerede çekiliyor?

18-11/23/arpisma-nerede.jpg

Çarpışma nerede çekiliyor?

Ay Yapım imzası taşıyan dizi dün akşam ilk bölümü ile ekranlardaydı. Yayınlanan bölümün ardından izleyiciler tarafından beğeni kazanan ve olumlu dönüşler alan Çarpışma dizisinin nerede çekildiği ise en çok merak edilen konular arasına girdi.

18-11/23/arpisma-nerede-cekiliyor.jpg

Farklı konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizi için İstanbul şehri tercih edilmiş. Komiser Kadir karakterinin mavi beyaz forma giydiğini ve sıkı bir Sarıyer Spor taraftarı olduğunu görüyoruz. Bu sebeple dizi çekimleri için Sarıyer ve Bebek semtleri civarları tercih edilmiş.

Geçtiğimiz günlerde Bebek semti civarında yapılacak olan dış mekan araba çekimlerinde, trafik aksamış ve sürücüler de bu duruma korna çalarak tepki göstermişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin