Manifest 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

NBC kanalının popüler dizisi Manifest 1. sezon 9. bölümüyle sonbahar (sezon ortası) finalini yapıyor. Manifest'in yeni bölümünde neler olacak?

NBC'nin gizem yüklü dizisi "Manifest"in ilk sezon serüveni sürüyor. Dizi bu hafta sezonun sekizinci bölümü "Point of No Return" ile izleyiciyle buluştu.

MANIFEST 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Montego Air 828 sefer sayılı uçağın kayıp yolcularına ulaşma çabalarının ön planda olduğu bölümde Ben ve Vance zamana karşı sürdürülen yüksek riskli arayışın sonucunda Profesör Fiona Clarke'ın da yardımıyla yolcuların alıkonulduğu yeri tespit ederler.

Michaela, ölüm meleği olduğuna inanan ve intihar etmeye karar veren uçaktaki yolcularından Harvey'e yardım etmeye çalışsa da başarılı olamaz. Harvey'in çağrılarını bahsettiği kişilerin birer birer ölmesi Michaela'yı, Jared'in de başına bir şey gelebileceği konusunda tedirgin etmeye başlar.

Cal'ın okula geri döndüğü, Ben ve Grace'in uzun aradan sonra akşam yemeğine çıktığı bölüm, gizemli organizasyonun Marko Valeriev üzerindeki deneylere yeniden başlamasıyla sona erdi.

MANIFEST 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Gregory Nelson & Margaret Rose Lester'in senaryosunu kaleme aldığı "Point of No Return" isimli bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.1 reyting oranı ve 5.56 milyon izleyici ile başlangıcından bu yana en düşük izleyici sayısını elde etti.

Aynı gün yayınlanan ulusal kanal dizileri içinde 9-1-1, The Good Doctor ve The Neighborhood dizileri yakın aralarla Manifest'in önünde yer aldılar. Son bölümlerde düşen reyting ve izleyici sayısına rağmen dizi, şu anki seviyesiyle ikinci sezon onayı almaya hala çok yakın görünüyor.

18-11/23/manifest-1x09-fotograf4.jpg

MANIFEST 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Manifest, Paul Holahan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "Dead Reckoning" ile 26 Kasım Pazartesi akşamı NBC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

MANIFEST 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Vance'in (Daryl Edwards) desteğiyle kayıp yolcuların alıkonulduğu yere baskın düzenleyen ekibin kimlere bulaştığına dair pek fikirleri yoktur.

Ben (Josh Dallas) ve Michaela (Melissa Roxburgh) kayıp diğer yolcuları kurtarmak için her şeyi riske attıklarında işler korkunç bir şekilde ters gider ve herkes bu görevden canlı çıkamayabilir.

18-11/23/manifest-1x09-fotograf8.jpg

Yıkıcı sonuç Ben ve Grace'i (Athena Karkanis) tramvatik bir eşiğe sürüklerken; Michaela ve Jared (J.R. Ramirez) ise tehlikeli şekilde birbirlerine yakınlaşmışlardır.

Bölümün konuk oyuncusu: Shirley Rumierk (Autumn Cox)

MANIFEST 1. SEZON 9. BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-11/23/manifest-1x09-fotograf.jpg

18-11/23/manifest-1x09-fotograf2.jpg

18-11/23/manifest-1x09-fotograf5.jpg

18-11/23/manifest-1x09-fotograf6.jpg

18-11/23/manifest-1x09-fotograf9.jpg

18-11/23/manifest-1x10-fotograf9.jpg

"Manifest" 1. sezon 9. bölüm (Sezon ortası finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin