Söz Yavuz ölüyor mu? Tolga Sarıtaş diziden ayrılıyor mu?

Söz 61. bölüm fragmanı yayınlandı! Yavuz ölüyor mu? Tolga Sarıtaş diziden ayrılacak mı?

Nurşah
23 Kasım 2018 - 12:07
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarında bir pazartesi klasiği haline gelen dizisi Söz 61. bölüm fragmanı yayınlandı! Ekrana gelen fragmanda Yavuz'un yaralı bir halde Derya'nın kucağında yattığı görülüyor. Fragmanın ilerleyen sahnelerinde ise "Delik deşik olmuş, öldü yani" sözleri kulağımıza çalınıyor. Tüm bu gelişmelerin ardından özellikle Tolga Sarıtaş hayranları sevilen oyuncunun canlandırdığı karakterin ölerek diziye veda edeceğini düşünmeye başladılar!

 

Söz Yavuz ölüyor mu?

İlgiyle takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanında izlediğimiz sahneler, Yavuz karakterinin öleceğine ilişkin iddiaları güçlendiriyor. Fakat Yavuz dizinin kilit isimleri arasında yer alıyor. Bu durumda da ölerek dizinin kadrosundan ayrılması Söz dizisi reytinglerinde bir düşüşe sebep olabilir. 

18-11/23/soz-yavuz-oldu-mu.jpg

Tolga Sarıtaş hayranları ise Yavuz'un ölmemesi ve dizide kalması için sosyal medyada çeşitli paylaşımlarda bulunmaya başladılar. Söz dizisi Yavuz karakterinin ölüp ölmeyeceği ise 26 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni böümde belli olacak!

27 Kasım güncelleme

Sevilen dizinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Yavuz karakterinin ölmediğini fakat yoğun bakıma kaldırıldığını izledik.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin