Gülperi Can ölecek mi? Yeni bölümde neler olacak?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısında olacak! 11. bölümde bizleri neler bekliyor? Can öldü mü?

Nurşah
23 Kasım 2018 - 11:15
Yeni Bölüm

İlgiyle takip edilen dizi 11. bölümü ile bu akşam izleyici karşısında olacak! Show Tv ekranlarında saat 20.00'de yayınlanacak olan bölümde izleyicileri oldukça duygusal sahneler bekliyor! Gülperi yeni bölümde neler olacak? Can ölecek mi?

18-11/23/gulperi-can-olecek-mi.jpg

Gülperi Can ölüyor mu?

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer aldığı sevilen dizi bu akşam duygu dolu anlar ile ekranlarda olacak. Gülperi oğlu Can için büyük bir heyecanla doğum günü partisi hazırlamıştır. Tutuklu olduğu hastaneden kaçan Ejder tarafından kaçırılan Can, tüm ailenin oldukça duygusal anlar yaşamasına neden olacak!

18-11/23/gulperi-can-oldu-mu.jpg

Doğum günü sürprizi için hazırlıklar yaptığı sırada oğlu Can'ın haberini alan Gülperi ise büyük bir yıkıma uğrayacak ve gözyaşları bölüm boyunca durmayacak... Yayınlanan yeni bölüm fragmanında henüz kapatılmamış bir mezarın başında duran Can'ın ekrana gelen görüntüsü ise izleyicilerde büyük bir endişeye sebep oldu. Dizinin izleyicileri Can'ın ölmemesi gerektiğine dair sosyal medya paylaşımları yapmaya başladılar bile...

Çocuk oyuncu Emir Özyakışır'ın canlandırdığı Can karakterinin ölüp ölmeyeceğine ise bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde verilecek... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin