Gülperi dizisinde yönetmen değişikliği gerçekleşecek!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisinde beklenmedik bir gelişme yaşandı! Başarılı yönetmen Cem Karcı Gülperi dizisi ile yollarını ayırdı!

Nurşah
23 Kasım 2018 - 17:05
Magazin

Başrollerinde başarılı oyuncular Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer aldığı Gülperi dizisinde beklenmedik bir gelişme yaşandı! Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre, sevilen yapımın yönetmeni Cem Karcı, dizi ile yollarını ayırdı!

18-11/23/gulperi-yonetmen.jpg

Cem Karcı'dan beklenmedik hamle!

Show Tv'de cuma akşamları büyük bir ilgiyle takip edilen Gülperi dizisi bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak! Yeni bölümde oldukça duygusal anlar yaşanacak olan diziden izleyenlerini şaşırtacak bir haber daha geldi!

18-11/23/cem-karci-gulperi.jpg

Can karakterini canlandıran Emir Özyakışır'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konuşulurken Gülperi dizisinden bambaşka bir haber geldi. Hayat Şarkısı, Siyah İnci, Tatlı Küçük Yalancılar gibi sevilen dizilerin yönetmen koltuğunda oturan Cem Karcı Gülperi dizisinden ayrıldı! 

İki yönetmen iki diziyi aynı anda yönetecek!

Cem Karcı'dan boşalan koltuğa, Söz dizisinin yönetmenliğini dönüşümlü olarak yapan Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu'nun geçeceği söyleniyor. Yağız Alp Akaydın Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Metin Balekoğlu ise Kiralık Aşk ve Hangimiz Sevmedik gibi sevilen dizilerde yönetmenlik yapmıştı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin