İstanbullu Gelin dizisinden Yeşilçam'ın unutulmayan Neşeli Günler'ine gönderme!

Star tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 63.bölümünde eğlenceli anlar yaşanacak.

Merve Mutlu
23 Kasım 2018 - 17:07
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in rol aldığı Star tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in bu akşam yayınlanacak olan 63.bölümünde eğlence dolu anlar yaşanacak. 

Boranlar konağa geri dönüyor ve bu dönüş muhteşem olacak. Büyük bir sevinç ve coşkuyla evlerine dönen aile, eski sıcak yuvalarında ve yeniden beraber olmanın keyfiyle birlikte sahip oldukları şeylerin kıymetini daha iyi anlayacaklar.

18-11/23/istanbllu-gelin.png 

İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacak?

İstanbullu Gelin dizisinin yayınlanan ilk ön izlemesinde Süreyya’nın duştan çıkıp, Faruk’un notunu bulduğu bir sahne ekrana geldi.

18-11/23/istanbullu-cok.png  18-11/23/istanbullu-gelnc.png

Fon müziğinin, Yeşilçam’ın Münir Özkul ve Adile Naşit’in oynadığı unutulmaz filmlerinden Neşeli Günler’in müziği olması da dikkat çekti. Boranlar, neşeli günlerine yeniden döndü dercesine eğlenceli bir bölüm izleyenleri bekliyor. Ayrıca bu bölümde ünlü şarkıcı Aylin Aslım da dizide konuk oyuncu olarak yer alacak. 

Boran'lar ait oldukları konağa geri dönerek kaldıkları yerden yeniden devam edebilmek adına merhaba derler. Birlikte olmanın kıymetini bu sefer çok daha iyi anlamışlardır. Garip'in yapacağı sürprizle de konağa girmeleri büyük bir şaşkınlık yaratır. Güneş Adem'e el uzatarak çocuğu için seçtiği hayatta yardımcı olur. Ama Emir bu hayatta kendini bu hayatta bir yere ait hissedemez.Boran’lar Adem’e karşı borçlu kalmamak için yol aramaya başlar. Faruk’un kararı ise ailede şok etkisi yaratacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin