Escape At Dannemora 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Showtime'ın yaşanmış gerçek bir olaydan ekranlara uyarladığı hapishaneden kaçış temalı dizisi Escape At Dannemora'nın 2. bölümünde neler olacak?

Showtime kanalının gerçek bir olaydan uyarlanan hapishaneden kaçış temalı limitli dizisi "Escape at Dannemora"nın ekran yolculuğu başladı.

ESCAPE AT DANNEMORA İLK BÖLÜMÜYLE EKRANLARA GELDİ!

2015 senesinde New York eyaletinin Dannemora kasabasındaki Clinton kapalı ceza infaz merkezinde gerçekleşen bir hapishaneden kaçış olayından esinlenerek hazırlanan dizinin hikayesi; cezaevi personeli Tilly Mitchell'in (Patricia Arquette) yardımıyla hapishaneden kaçmayı başaran kaçak cinayet suçlusu mahkumlar David Sweat (Paul Dano) ve Richard Matt'ın (Benicio Del Toro) kaçış sürecini ve ardından mahkumların bulunması için başlatılan büyük çaplı operasyonu konu ediniyor.

18-11/23/escape-at-dannemora-foto5.jpg

Sezonu 7 bölümden oluşan Escape at Dannemora'da izleyiciler yaşanmış bu gerçek hikayenin diğer tarafını da keşfetme şansına erişiyor.

Ben Stiller'ın ilk kez yönetmen olarak kurmaca bir dizi için kamera arkasına geçtiği yapımın oyuncu kadrosunda Bonnie Hunt (Catherine Scott) ve David Morse (Gene Palmer) gibi diğer tanınmış isimler de dikkat çekiyor.

Dizinin ilk bölümünde hapishaneye ilk bakış, ana karakterlerin tanıtımı, karakterlerin hapishanedeki ilişkileri ve pozisyonları üzerinde durulurken; Richard Matt'in hapishaneden kaçış fikrinin ilk olarak nasıl ortaya çıktığını izledik.

ESCAPE AT DANNEMORA 1. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Brett Johnson & Michael Tolkin ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin açılış bölümü 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.40 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

18-11/23/escape-at-dannemora-foto2.jpg

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Escape At Dannemora, sezonun 2. bölümü ile 25 Kasım Pazar akşamı Showtime ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Matt'in Dannemora'dan kurtulmak için bir fikri olsa da Sweat bu fikre sıcak bakmamakta ve şimdilik konuyla ilgilenmemektedir.

Matt kaçma planını detaylandırmaya başlar. Planın ilk aşamasında bir plazma kesim makinesine ihtiyaç duyar.

18-11/23/escape-at-dannemora-foto4.jpg

Bu arada Matt, kendisine yardımcı olmaya başlayarak Tilly'nin ilgisini çekmeye başlar.

"Escape At Dannemora" 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin