NBC'den yeni bir komedi dizisi yolda: Man. Woman. Child.

NBC kanalı "Man. Woman. Child." isimli komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı. Man. Woman. Child. nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından NBC; senarist Vanessa McCarthy (Schooled), Sean Hayes, Todd Milliner'ın Hazy Mills'i (Hot in Cleveland, Grimm), Will Packer Media ve Universal TV iş birliğiyle yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı: "Man. Woman. Child."

"MAN. WOMAN. CHILD." DİZİSİNİN KONUSU

McCarthy'nin senaryosunu kaleme aldığı dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

Man. Woman. Child.'ın hikayesi; bir aile kurmaya ve taşıyıcı annelik yöntemiyle çocuk sahibi olmaya karar veren 30'lu yaşlarındaki bekar bir erkeği merkezine alıyor.

Arkadaşlarından ve ailesinden fikir alan kahramanımız sonunda kendisi için mükemmel bir eşleşme gibi görünen genç bir kadın bulur.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

McCarthy ile birlikte Hazy Mills'ten Hayes, Milliner ile Will Packer ve Sheila Ducksworth projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Packer yeni dizi projeleri hakkında yaptığı açıklamada "Sean, Todd ve Hazy Mills'teki mükemmek takımla birlikte Man. Woman. Child'da çalışacak olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Man. Woman. Child. dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin