Avlu'da Deniz öldü mü? Avlu 33. bölümüyle nefes kesecek!

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu yeni bölümüyle nefes kesecek. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
04 Mart 2019 - 15:50
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin rol aldığı, Star tv'nin en sevilen dizilerinden Avlu 33. bölümüyle nefes kesmeye geliyor. 

Özellikle son bölümlerde büyük oranda gördüğümüz Kudret ve Deniz mücadelesi, bu bölümde sonuçlanacak gibi görünüyor. 

Avlu son bölümde neler oldu?

19-03/04/kudrert.jpg

Azra, Zerrin müdürün kurduğu tuzağa düşerek elinde Yiğit'in kanı ile Yiğit'in cesedinin yanında uyandı. Azra yeniden hapse dönmemek için kaçarken, ona kapısını açan da Dudu'nun sevdiği adam olan Hasan oldu. 

Kudret, her geçen gün Deniz'e olan öfkesini büyüttü. Artık savaş vakti geliyordu. Deniz'in Kudret'in yanındaki elemanı olan Nazan da Kudret'in diğer elemanlarının kıskançlığına neden oldu. 

Deniz de içeride kontrolü sağlamaya çalışırken, diğer yandan da kızına benzettiği Pelin'e yardımcı olmaya çalışıyordu. Kudret, oğlunun katili olan Deniz'den intikam alma zamanı geldi diyerek adamlarından içeriye silah sokmasını istedi. Aramalarda sorun olmaması için fildişinden sivri bir silah içeriye sokuldu ve plan başladı. 

19-03/04/deniz.jpg

Nazan'ın uyarısıyla savunmayı önceden kuran Deniz, Kudret tarafından sinsice kıstırılarak o sivri nesne ile ağır yaralanmış ve son bölüm böyle sona ermişti.

Avlu'da Deniz ölecek mi?

Kudret'in saldırısı bir anda büyük bir savaşa dönüşüyor. Kudret'in yanında köstebeklik yapan Nazan, Kudret'in diğer elemanlarının kıskançlık krizlerine kurban giderek bu savaşta ortalık karışıkken saldırıya uğruyor. 

Deniz ise çok ağır yaralı bir şekilde koğuşun ortasında kalıyor. Herkesi gözyaşlarına boğan bu durumun Deniz'in sonu olup olmayacağı henüz bilinmezken, Avlu 33. bölüm 2. fragmanı, Deniz'in öldüğünü gösterdi. 

19-03/04/deniz-avl.png

Nazan'ın hayatını kaybettiği Avlu dizisinde, Zerrin Müdür "Az önce haber geldi, ben çok üzgünüm. Deniz'i kaybettik" diyerek Deniz'in öldüğünü resmi olarak ilan ediyor. Azra'nın ise bu haberi aldığını "Kavuştun mu kızına? Mutlu musunuz şimdi Ecem'le" sözleri de Deniz'in ölüm haberini destekliyor. Tüm oklar Kudret'in üzerine çevrilmişken, Zerrin'in bir şeyler karıştırdığı da müdür yardımcısı Özlem'i tehdit ederken onu susturmaya çalışmasından belli oluyor. 

Demet Evgar Avlu'dan ayrılıyor mu?

Kudret tarafından ağır yaralanan Deniz'in ölüm ilanı herkesin diline dolandı. Zerrin müdürün resmi olarak açıkladığı, Azra'nın mezarına gittiği Deniz şimdilik ölmüş gibi görünüyor. Zerrin müdürün planlarının bir parçası değil ise ve Deniz öldüyse, oyuncu Demet Evgar da Avlu dizisinden ayrılmış gibi görünüyor. 

Avlu 33. bölüm 2. fragmanı:

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin