Sıfır Bir 5. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde hapishanede ipler geriliyor!

Sıfır Bir 5. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Savaş ve Azad'ı hapishanede oldukça zorlu anlar bekliyor! Yeni bölüm ne zaman?

Nurşah
04 Mart 2019 - 17:34
Yeni Bölüm

Sıfır Bir 5. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Blutv'nin bir fenomen haline gelen internet dizisinin bu bölümünde hapishanede Savaş ile Azad'ı zorlu anlar bekliyor. Merakla beklenen yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sıfır Bir 5. sezon 7. bölüm fragmanı

Sıfır Bir son bölümde neler oldu?

Gökhan'ın mekanına düzenlenen saldırıya karşılık verilmesi fikri, görüş ayrılıklarının yaşanmasına sebep oldu. Nesih çatışmaya girme taraftarı olmazken; Gökhan'ın saldırıya saldırı ile karşılık vermesi fikri gündeme geldi. Bölüm sonunda yaşanan çatışmada ise Yıldırım hayatını kaybetti. Yıldırım karakterini canlandıran İbrahim Uzunca diziden ayrıldı...

19-03/04/sifir-bir-5-sezon-6-bolum.jpg

Diğer taraftan Savaş ve Azad hapishanenin dengelerini elinde tutan Zahit ve Necat'ı artık tamamen karşılarına aldılar. Koğuşunda uyuşturucu istemeyen ve hapishanede yaşanan şiddet olaylarına karşı duruşunu belli eden Savaş, Zahit ve Necat'ı karşısına alıp kurallarını onlara da söyledi...

19-03/04/sifir-bir-5-sezon-7-bolum.jpg

Sıfır Bir 5. sezon 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Gökhan'ın yaptığı pislikler yavaş yavaş mahalledekiler ve Nesih tarafından fark edilmeye başlanacak. Tüm bunların haberini alan Gökhan ise kendi kurallarını koymak isteyecek ve ayrılıkların yaşanmasına sebep olacak.

Diğer taraftan Savaş cephesinde de büyük olaylar patlak verecek. Kurallarını açıkça Zahit ve Necat'a bildiren Savaş, hapishanede çıkacak yepyeni bir çatışmanın ortasına düşecek. Sıfır Bir merakla beklenen yeni bölümü ile 6 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısında olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin