Avlu'da Nursel Köse'nin canlandırdığı Kudret Öztürk öldü!

Star ekranlarının sevilen dizisi Avlu geçtiğimiz akşam muhteşem bir sezon finali ile ekranlara ara verdi.

Merve Mutlu
31 Mayıs 2019 - 11:00
Yeni Bölüm

Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin başrollerinde olduğu ve kadın dayanışmasının en güzel örneklerinden birini kadın cezaevi içerisinde hissettiren Star TV'nin en sevilen dizilerinden biri olan Avlu, geçtiğimiz akşam sezon finali yaptı. 

19-05/31/deniz-demir.png

Yayınlanan 44. bölümü ile nefes kesen Avlu sezon finaline girerken soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Aksiyonun bol olduğu, heyecan ve dram dolu bölümde yaşanan en büyük olay ise Nursel Köse'nin canlandırdığı, ilk bölümden beri cezaevindekilere, en çok da Deniz'e (Demet Evgar) acı çektiren Kudret Öztürk karakterinin ölümü oldu. 

İzleyenlerde şok etkisi yaratan, dizi fanlarından kiminin sevinip kiminin üzüldüğü bu gelişme, bölüm içinde kesinleşti. "Öldü mü?" sorusuna mahal vermeden ölen Kudret'in ölümü de Deniz'in elinden oldu..

19-05/31/kudret-oldu.png

Deniz'in kızı Ecem'i kendi oğlu Alp'e öldürten ve Alp'in ölümü ile Deniz'e öfkesi büyüyen Kudret, ilk fırsatta onu öldürmek istiyordu. Deniz'in Ecem'e benzettiği ve kendi kızı gibi görerek çok sevdiği Pelin, sezon finalinde, gözleri önünde boğazı kesilerek Kudret tarafından öldürüldü. Bu gelişmenin ardından Kudret için artık kaçış yoktu.. 

İlk olarak Kudret'in kolunu kıran ve kesici alet ile bacağından yaralayan Deniz, merdivenlerden kaçmaya çalışan Kudret'i yakaladı ve "Bu yüze iyi bak. Çünkü bu yüz bu hayatta göreceğin en son yüz." diyerek merdivenlerden aşağıya bıraktı. Gözleri açık kalan ve her yeri kan lekesi olan Kudret, kendi koğuşundakiler tarafından gözyaşları ile teslim alındı.. 

19-05/31/kudrt-cenaze.png

Dizinin yeni bir sezonunun daha olacağı kesinleşti ancak 45. bölümü ile Avlu'nun hangi kanalda olacağı henüz bilinmiyor. Netflix mi yoksa başka bir kanal mı sürüncemesi devam ederken, yeni sezonda Kudret karakterinin canlandırdığı Nursel Köse'nin olmayacağı kesinleşti.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin