Çarpışma'da Zeynep öldü! Finalde beklenmedik ölüm...

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma final bölümünde Zeynep öldü! İşte final bölümünde yaşananlar...

Nurşah
31 Mayıs 2019 - 11:26
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası taşıyan Çarpışma dizisinin dün akşam izleyici karşısına çıkan final bölümünde Zeynep karakteri ölerek Kadir Adalı'yı büyük bir hüzne boğdu! Çarpışma finalde neler oldu? İşte detaylar...

19-05/31/arpisma-zeynep-oldu.jpg

Çarpışma'da Zeynep öldü!

Sevilen dizi Çarpışma 30 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelen 24. bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda etti! Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin final bölümünde Elçin Sangu'nun canlandırdığı Zeynep karakterinin ölmesi büyük bir şaşkınlık yarattı!

Dün akşam ekrana gelen final bölümünde; Cansız tarafından bıçaklanan Zeynep, ne yazık ki kurtarılamadı... Bu haberle yıkılan Kadir ve Veli, Aylin'i kurtarmak için bir an önce harekete geçtiler. Kadir ile Cansız'ın yüzleşmesi esnasında Kadir, Cansız'ı öldürdü! Kadir'in suçunu üstlenen ise Veli oldu!

19-05/31/arpisma-final-son-sahne.jpg 

Çarpışma finalde mutlu sahneler!

Yaşanan acıların ardından sevilen dizi, yine de mutlu sonla bitti! Sahilde bir araya gelen Kadir, Cemre, Kerem, Aylin ve diğer sevilen karakterler; güzel bir gün geçirdiler... Kerem, Cemre'ye evlenme teklif etti. Sevilen dizi bu güzel sahneler ile izleyicilerine veda etti!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin