Avlu'da yeni bir isyan doğuyor! Zerrin müdür köşeye sıkıştı!

Star tv ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Avlu dizisinin 26. bölümünde yeni bir isyan doğuyor. Hapse geri döndükten sonra çok değişen Deniz herkesi çok şaşırtacak..

Merve Mutlu
25 Aralık 2018 - 13:26
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı, Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'da dengeler yeniden değişti. Kızının katilini öldürdükten sonra hapse geri dönen Deniz'in bambaşka birine dönüşmesi herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Deniz tarafından öldürülen Alp'in yeni sevgilisi olan, Naciye'nin kızı Özge'yi kurtarmak için zaman harcayarak Azra'nın kardeşine parayı yetiştiremeyen Deniz, Azra'nın öfkesine de maruz kaldı. Oldukça duygusal yaklaşan Azra'nın kendisi yerine Naciye'yi seçtiğini düşündüğü Deniz'e olan öfkeli tavrı, Azra'nın hakimiyetindeki hapishaneyi ikiye böldü.

18-12/25/avlu-25.png

Artık içeride dengeler değişmeye başlamıştır. Hapisten kaçmadan önce Kudret'e "Buranın hakimi sensin" dedirtmeyi başaran Deniz, hapse döndüğünde ise hapisten kaçması ve yaptıkları nedeniyle kahraman ilan edilerek Azra'nın yerine koyulmaya çalışılır. Kendisine büyük bir sevgi ve saygıyla o istemeden onun safına geçen mahkumlar, taraflarını belli etmekten çekinmezler. Azra da bu durum karşısında şaşkındır. 

Avlu'da isyan vakti!

Deniz bir yandan Azra'nın öfkesiyle, diğer yandan Özge'yi korumakla uğraşırken diğer yandan da Zerrin Müdür'e karşı plan yapmak zorundadır. Arkasından iş çevirmesi, savcının yanında küçük düşürmesi, hapisten kaçması, içerde olay çıkarması gibi olaylarla hapishane müdürü olan Zerrin'in nefretini ve intikamını kazanan Deniz'e, "Bundan sonra sana rahat yok Deniz. Sen başlattın bu savaşı. Kaybeden de sen olacaksın" sözleriyle yeni bir fitil ateşlenir. O sırada hapishanede bütün mahkumlerin bir araya gelip bir şeyler yapmaya başladıkları ve yeni bir isyanın çıkmaya başladığı görülür.

18-12/25/avlu.png

İçeride, ne olduğu belli olmayan karmaşada mahkumlar birbirine sarılır bir şeyler kutlarken, gardiyanlar mutsuz ve gergindir. Deniz ise Zerrin Müdürün tehditlerini boş çevirmedi ve

"Bak şu insanlara. Ne istiyosun sen bunlardan? O insanlar ne istedi senden? Durdur şimdi, durdurabilirsen. Bu dünyada umudunu, neşesini, her şeyini kaybetmiş insandan kork Zerrin hanım. Sadece bu cehennem değil tüm dünyayı yakarsa onlar yakar. Şimdi sana bir şans. Eğer kabul edersen durdururum hepsini. Eğer yok olmaz dersen, içlerinden birine bir zarar gelirse artık seni kim bilir nereye gönderirler."

sözleriyle hem Zerrin'in hem de izleyenlerin kanını dondurdu.

18-12/25/deniz-avli.png

Avlu dizisinde her bölümde dengeler değişse de bazı şeyler artık belli gibi duruyor. Kudret, oğlu Alp'ten hatıra kalan bir torun hayaliyle Özge'ye zarar vermeyecekken, Deniz de Özge'yi korumaya devam edecek. Kudret'e boyun eğdiren Deniz'in bu kez pes etmeye hiç niyeti yok. Ayrıca işler istediği gibi gitmezse artık Azra'nın hakimiyetini de elinden alabilecek bir Deniz var karşısımızda. 

Avlu 26. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Star'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin