Kadın dizisinde kim öldü? Kadın dizisi 45. bölümde bir cinayet işlenecek!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın, heyecanlı bölümlerle izleyenlerine keyifli anlar yaşatıyor. Kadın dizisinin 45. bölümünde birinin vurulması ise oldukça merak uyandırdı. Kadın dizisinde kim öldü?

Merve Mutlu
25 Aralık 2018 - 13:26
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın, heyecan dolu bölümlerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kadın dizisinin 45. bölümü ise oldukça merak uyandırıyor. 

Başrolünde başarılı ve güzel oyuncu Özge Özpirinççi'nin yer aldığı; Feyyaz Duman, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar gibi başarılı oyuncuların da eşlik ettiği dizide, Caner Cindoruk'un canlandırdığı Sarp karakterinin geri dönmesi bütün dengeleri alt üst ederek yeni bir sayfa açtı.

18-12/25/kadin-sarp-ve-bahar.png

Bahar'ın ameliyat olması için gereken iliği Şirin'i ikna ederek almak üzere ortaya çıkmak zorunda kalan Sarp, Bahar'la nihayet karşılaşmış o anlar da izleyenleri gözyaşlarına boğmuştu. Bahar ve Arif'in birlikteliğini desekleyenleri kızdıran bu gelişmeyle Sarp ve Bahar için yeni bir ışık doğmuş, ancak o ışık da Bahar'ın, Şirin ve Pırıl'ın hain planı sayesinde Sarp'ın evli ve çocuk sahibi olduğunu öğrenmesiyle solmuştu.

Bahar, Sarp'ı hayatından çıkarma kararı alarak o yokmuş gibi yaşama kararı alırken, Sarp da ardındaki Nezir tehlikesinden Bahar'ı ve çocuklarını korumak için elinden geleni yapmaktaydı.

Bahar'ı büyük bir tehlike bekliyor!

Sarp'ın öldüğünün sanıldığı dönemlerde Sarp, o zamanlar hiç tanımadığı Pırıl'ın hayatını kurtarmak için birini öldürmek zorunda kalmıştı. O kişi de Pırıl'ın eski sevgilisi ve Nezir'in oğludur. Nezir prensip olarak kadınlara ve çocuklara zarar vermeyen ama çok tehlikeli bir adamdır. Sarp ortaya çıkana kadar ortadan kaybolmuş, yıllarca oğlunun katilini bulmaya çalışmıştır. 

18-12/25/kadin.png

Kadın dizisinin 45. bölümünün yayınlanan tanıtımında ise Bahar, Sarp ve çocukları büyük bir tehlike beklemektedir. Sarp, Bahar'ı olabilecekler hakkında uyarmaya çalışır. Bahar ve çocukları birkaç gün için güvenli bir yere götürmek isteyen Sarp, Bahar'dan kendisine güvenmediğini ve artık tanıdığı adam olmadığını duyar. 

18-12/25/kadin-dizisi-45-1545734617.png

Sarp, Bahar ve çocukları güvenli bir yere götürmek için eve gelir ancak geç kalmıştır. Tam binadan çıkacaklarken onları Nezir'in adamları karşılar. O sırada oraya yeni gelen Arif, patlayan bir silah sesiyle şok olur. Bahar'ın oturduğu binadan çıkan adamların "Kadın öldü" sözlerini duyan Arif, ne olduğunu anlayamadan öylece evlerine bakar. Adamlar telaşla oradan kaçarken, kimin vurulduğu ise merak konusu olarak kalmaktadır. 

18-12/25/kadin-oolduu.png

Kadın dizisi 45. bölümde kim öldü sorusu hâlâ merak uyandırırken, bu sorunun cevabını bu akşam saat 20:00'da FOX ekranlarında hep beraber öğreneceğiz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin