Avlu'nun Bade'sinin diziden ayrılması hakkında Limon Film açıklama yaptı

Avlu dizisinin yeni sezonunda kadroya Bade karakteriyle katılan Sevda Dalgıç, sosyal medyada yaptığı paylaşımla diziden atıldığını iddia etmişti. Avlu dizisinin yapımcısı Limon Film'den Sevda Dalgıç'ın iddialarına yanıt geldi. Detaylar haberimizde..

Nurşah
26 Kasım 2018 - 10:03
Magazin

Başrollerinde Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray'ın rol aldığı Avlu dizisi heyecan dolu yeni bölümleriyle devam ediyor. Son olarak Deniz'in hapisten kaçarak kızı Ecem'in intikamını almak için Kudret'in oğlu Alp'i öldürdüğü dizide bu sezon üç yeni karakter diziye dahil olmuştu. 

Diziye yeni sezonda katılan üç oyuncudan biri de Arka Sıradakiler dizisiyle tanıdığımız Sevda Dalgıç'tı. Sevda Dalgıç Avlu dizisinde trans bir kadın mahkum olan Bade'yi canlandırıyordu. 

18-11/26/screenshot_1.png

Avlu’nun oyuncu kadrosuna bu sezon Bade karakteri ile dahil olan ünlü oyuncu Sevda Dalgıç, 2 hafta önce sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvurdu. Yapılan muayene sonucu vücudunun enfeksiyon kaptığı belirlenen Dalgıç ameliyata alındı. Doktorların 2 hafta rapor verdiği oyuncu Sevda Dalgıç dizinin oyuncu kadrosundan çıkarılmıştı. Son bölümlerde kendisine rastlamadığımız Sevda Dalgıç, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. 

18-11/26/sevda-dalgic.jpg

Kamuoyuna Duyurum;

Yeni dahil olduğum Avlu dizisine acil ameliyatımdan dolayı 2 hafta raporlu ara vermiştim. Sağlığıma kavuştuğum süreçte diziye dönmek istediğimi söylediğimde, biraz daha dinlenip daha büyük kavga sahneleriyle geri dönüş yapacağım söylendi. Sonrasında 2 hafta daha karakteri oyalama yoluna gidilmesi bu süreçte gerçekten beni üzdü. Son durum olarak, Bade karakterinin hastalık sürecinin uzamasından dolayı hikayesinin bitirildiği dün tarafıma bildirilmiştir. Bu durumda anlıyoruz ki, bir oyuncunun hasta olma lüksü bile yok...

Bu süreçte beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.

Sevda DALGIÇ

Bu notla paylaştığı açıklamanın ardından, Avlu dizisinin yapımcısı Limon Film'den bir açıklama geldi. 

18-11/26/avlu-dizisi.jpg

Bu açıklamanın ardından Avlu dizisindeki Bade karakterinin hikayesinin kesin olarak sonlandırıldığı ortaya çıkmış oldu.

Avlu dizisi yeni bölümleriyle her Perşembe akşamı saat 20:00'da Star'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin