Güldür Güldür Show yayın tarihi belli oldu! Sevilen program ne zaman başlıyor?

Ekranların sevilen eğlence programının yayın tarihi belli oldu! Güldür Güldür Show ne zaman başlıyor?

Nurşah
26 Kasım 2018 - 09:12
Yeni Bölüm

BKM imzası taşıyan sevilen komedi programı ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor! Büyük bir merakla beklenen Güldür Güldür Show ne zaman başlıyor? Detaylar haberimizde!

18-11/26/guldur-guldur-ne-zaman.JPG

Güldür Güldür Show yeni sezon yayın tarihi belli oldu!

Yeni sezonu büyük bir merakla beklenen Güldür Güldür Show, eğlenceye hız kesmeden kaldığı yerden devam edecek! İzleyenlerine eğlence dolu dakikalar yaşatacak olan sevilen komedi programı daha önce ekrana gelmemiş üç bölümü ile yeni sezon öncesi seyirci karşısına çıkacak!

Şubat 2013 tarihinden beri eğlence dolu skeçleri ile izleyici karşısında olan Güldür Güldür Show'da yeni sezon heyecanına çok az kaldı!  Show Tv'nin izleyenlerini kahkahaya boğacak olan sevilen programı Güldür Güldür Show yeni bölümleri ile 1 Aralık 2018 Cumartesi akşamı saat 20.00'de ekranlarda olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin