Yeşim Ceren Bozoğlu yeni dizisi ile ekranlara dönüyor!

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Yeşim Ceren Bozoğlu yeni dizisi ile izleyici karşısında olacak!

Nurşah
26 Kasım 2018 - 10:29
Magazin

Son olarak 2015 senesine yayınlanan O Hayat Benim adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan sevilen oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor!

18-11/26/yesim-ceren-bozoglu-yeni-dizisi.jpg 

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni dizisi belli oldu!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre 44 yaşındaki güzel oyuncu, önümüzdeki aylarda yayın hayatına başlaması planlanan Masal Çiçeği adlı dizi ile ekranlarda olacak! Şimdiden büyük bir ilgi uyandıran dizide usta oyuncu Uğur Yücel de rol alacak! İntikam temasını işleyecek olan Masal Çiçeği dizisinin çekimlerine ise henüz başlanmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

18-11/26/yesim-ceren-bozoglu-yeni-dizi.jpeg

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

29 Temmuz doğumlu oyuncu, an itibarıyla 44 yaşındadır. Macaristan kökenli olan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun büyük dedesi, Sadrazam Ali Paşa nam-ı diğer Çorlulu Ali Paşa'dır. Dedesi ise Türkiyenin dördüncü Cumhurbaşkanı olan Cemal Gürsel'in emri ile dört ay içinde ilk yerli otomobili, yani Devrim Arabalarını üreten mühendis gurubunun başkanı Emin Bozoğlu'dur. 

Aile geçmişinde milletvekilleri, bakanlar çoğunlukta olmasına karşın o ne siyasetçi olmaya heveslenmiş ne de aile işi olan sanayiciliğe. Çocukluğundan beri duyduğu aşk yüzünden oyuncu olmayı tercih etmiştir. 

Nişantaşı ve Selamiçeşme'de geçen çocukluk ve ilk gençlik yıllarından sonra, Ata Koleji'nde tiyatroya başlamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.Üniversite hayatı boyunca birçok oyunda yer almıştır.

Mezun olduğu sene Karşıyaka Açıkahava Sahnesi'nde uluslararası üne sahip Varlam Lali Nikoladze'nin yönettiği tek kişilik oyununu "Kadınlar"ı 2000 kişiye karşı oynarken oyunculuk yeteneği artık İstanbul'dan duyulmaya başlamıştır. Bu oyundaki performansıyla Aile dostlarının artık senin İstanbul'a gelmen şart demesi ile de kendini İstanbul'da bulmuş ve günümüze dek pek çok dizi, sinema ve projede yer almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin