Ufak Tefek Cinayetler Şebnem Aksak kimdir?

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil'in yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi, hız kesmeden heyecan dolu bölümleriyle seyirciyle buluşuyor. Yeni bölüm fragmanında gördüğümüz Şebnem Aksak kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
26 Kasım 2018 - 10:40
Yeni Bölüm

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil'in yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi, hız kesmeden heyecan dolu bölümleriyle seyirciyle buluşuyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Şebnem Aksak karakterini canlandıran Şükran Ovalı kimdir?

18-11/26/kran-ovali-kimdir.jpeg

Ufak Tefek Cinayetler Şebnem Aksak kimdir?

Soyadının Aksak olmasından da anlayacağımız üzere Merve'nin (Aslıhan Gürbüz) eşi Serhan'ın (Mert Fırat) ailesindendir. En az Merve kadar tehlikeli, hırslı ve plan peşindedir. Merve ve Serhan'ın ayrılıklarını istemediği için elinden geleni yapar. Merve'yle de çok iyi anlaşamazlar ama Şebnem farklı planlarıyla bir anda bütün dengeleri değiştirecektir. Zamanında Serhan Aksak'ın amcası Necdet Aksak ile zengin olduğu için evlenmiştir. Şimdi Serhan'ın Oya ile evlenme ihtimaliyle, ailenin tek erkek çocuğuna sahip olmasının avantajını kaybetme korkusu ile eltisi Merve'nin kapısına gelir. 

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Şebnem Aksak karakterini Şükran Ovalı canlandırmaktadır.

18-11/26/kran-ovali-utc.jpg

Şükran Ovalı kimdir?

1 Nisan 1985 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen oyuncu, an itibarıyla 33 yaşındadır. Liseyi İzmir'de bitirdikten sonra İstanbul'a gelmiş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi bünyesinde oyunculuk eğitimi almıştır. 2006 senesinde yayınlanan Ezo Gelin adlı dizi ile ekranlardaki ilk sınavını vermiş ve izleyiciden geçer not almıştır. Günümüze dek pek çok dizi ve sinema filminde rol alan Şükran Ovalı, Caner Erkin ile 2017 senesinde evlenmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin