Masterchef Murat neden gözaltına alındı?

Masterchef programında yarışmacı olan Murat ilginç konuşmaları ve davranışlarıyla dikkat çekiyordu. Geçtiğimiz günlerde yarışmadan diskalifiye olan Masterchef Murat gözaltına alındı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
26 Kasım 2018 - 10:58
Yeni Bölüm

TV8 ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen programı Masterchef, yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Sevilen programda davranışları ve konuşmaları nedeniyle çoğu kez tepki çeken ve geçtiğimiz günlerde de diskalifiye olan Masterchef Murat' gözaltına alındı. 

18-11/26/masterchef-murat-1543219554.jpg

Masterchef Murat'ın diskalifiye olduğu bölümde, yarışma esnasında Murat'ın balkondan aşağıdakilerle çok temasa geçmesi ve devamlı konuşması şeflerin dikkatinden kaçmadı. Jüri şeflerin uyarılarını dinlememekte ısrar eden Murat en sonunda bir süreliğine stüdyodan dışarı çıkarıldı. Meltem, Kerem ve Uğur'un potaya girdiği o bölümde şefler, bu üçlüden kimsenin elenmeyeceğini ve ortak kararları ile Murat'ı diskalifiye ettiklerini açıkladılar.

Disiplinsiz tavırlarıyla dikkat çeken ve yarışmadan atılan Murat kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak gözaltına alındığını duyurdu. Medyatava'nın haberine göre, biber gazı sıkılarak zapt edilebilen Murat Özdemir, Acun Ilıcalı hakkında konuştuğu için gözaltına alındığını iddia etti. Murat Özdemir o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

18-11/26/masterchef-murat-ozdmeir.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin