Avlu'nun Derya'sı Simel Keçicioğlu diziye geri döndü!

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun sevilen oyuncularından Simel Keçicioğlu, diziye geri döndü. İşte detaylar..

Merve Mutlu
12 Nisan 2019 - 12:14
Yeni Bölüm

Kadrosunda Ceren Moray, Demet Evgar, Nursel Köse, Ümmü Putgül, Ayça Damgacı, Kenan Ece, Nergis Öztürk, Çağdaş Onur Öztürk ve Deniz Barut gibi başarılı isimlerin rol aldığı Avlu'nun yayınlanan son bölümünde, 29. bölümde diziden ayrılan Simel Keçicioğlu diziye geri döndü. 

19-04/12/derya-avvv.png

Avlu'nun 29. bölümünde: annesinin son zamanlarını güzel yaşayabilmesi için para kazanmaya çalışarak Kudret'e muhbirlik yapan ve bu ortaya çıktığında Deniz'in hayal kırıklığına uğradığı Derya karakteri, bölümün sonunda herkesin ondan nefret etmesi ve kimsenin konuşmaması ile kendisini dışlanmış ve yalnız hissederek intihar etmişti. 

Deniz'in "Affedecektim" diyerek ağladığı bu intiharın ardından hastaneye kaldırılan Derya'nın tedavisinin devam ettiği söylenirken, Derya karakterini canlandıran Simel Keçicioğlu'nun diziye geri dönüp dönmeyeceği merak konusuydu. 7 bölümün ardından dün yeniden Avlu'ya dönen Derya, iyileşmiş mahkum olarak kaldığı yerden devam ediyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin