Avlu'nun Kudret'i Nursel Köse yeni sezonda yeni bir dizide rol alacak!

Ekranların sevilen ismi Nursel Köse'nin yeni dizisi belli oldu.

Merve Mutlu
29 Ağustos 2019 - 16:36
Yeni Bölüm

Başrollerini Ceren Moray ve Demet Evgar ile paylaştığı ve kadına yönelik şiddet yerine kadın dayanışmasını, kadınların hayatlarının arka yüzünü gözler önüne sererek sektörde farkını ortaya koyan Avlu dizisinde Kudret karakterini canlandıran Nursel Köse'nin yeni sezonda dizide olmayacağı bilgisi hayranlarını üzdü.

19-08/29/kutii.jpg

Dizinin sezon finalinde Kudret karakterinin ölümü ile Köse de diziden ayrılmış oldu. Sevenlerini üzen bu haberin ardından da, oyuncunun yeni sezonda yeni bir dizide rol alacağı bilgisi geldi. Kötü bir karakter olmasına rağmen Kudret karakteri ile çok sevilen Nursel Köse'nin yeni adresi belli oldu. 

Nursel Köse Güvercin dizisinde!

19-08/29/nursel-kose.jpg

Pastel Film tarafından hazırlanan, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturacağı Güvercin dizisi Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. 

Menderes Sabancılar, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Bülent Bilgiç gibi başarılı isimlerin kadrosunda adının geçtiği Güvercin dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin